Кученцата – талисмани от Пловдивския общински приют донесоха победа и на „Локомотив“

Актуално Новини Спортен Пловдив

Димитър Илиев: Осиновявайте кученца, защото те заслужават дом и любов

Поредна победа донесоха кученцата от пловдивския общинския приют – този път на „Локомотив“ (Пловдив).

В неделя играчите от пловдивския футболен гранд се изправиха срещу ФК „Локомотив“ (София) като преди началото на мача капитаните излязоха на терен с двама от обитателите на приюта.

„Призоваваме всеки, който има възможност да гледа кученце да го направи, защото тези животинки заслужават дом и любов. Надявам се с примера, който даваме да накараме повече хора да осиновяват кученца от приютите“, заяви капитанът на ПФК „Локомотив“ (Пловдив) Димитър Илиев по повод кампанията „Доброто продължава“.

Това е поредният пловдивски футболен отбор, който се включва в инициативата на общинския приют в града, която има за цел да насърчи осиновяването на домашни любимци.

Още по темата вижте в статиите:

Кученцата от общинския приют в Пловдив донесоха късмет на ПФК “Марица”

Футболисти с апел: „Осинови куче от общинския приют в Пловдив“

Кучетата на Пловдив: Алма, на която много фенки завиждат благородно

В приюта за безстопанствени кучета „Приятел завинаги“ в Пловдив са настанени 100 кучета, които очакват да намерят своето ново семейство, което да ги дари с много любов и грижи. Всички кучета са кастрирани и се предават на осиновителите с паспорт и чип. Приютът се намира на 4-ти километър, „Пазарджишко шосе“, Пловдив. С неговите обитатели можете да се запознаете във Фейсбук.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.