АктуалноБизнесВкусът на градаГрадътЕвалаЖивотКварталиНовини

Кой пловдивски квартал вече си има сандвич, носещ неговото име?

Разказвали сме ви много за историята и зараждането на махалите под тепетата, водили сме ви по редица знайни и незнайни местенца в дебрите на града. Днес обаче ще ви разкажем как един пловдивски квартал вдъхнови известен бранд за бургери и в месеца на любовта посвети сандвич на него и богатата му история и местен колорит.

Küçük Paris представлява 100% свободно отглеждано, никога замразявано телешко лимузин от Родопите, завито в изпечен през нощта кроасан с масло, нов и още по-хрупкав бекон, разтопен чедър, домашен бърбън сос и et voilà, cinéma. Към всичко това може да надградите с още апетитни добавки като: яйце, кисели краставички, сладки картофки, царевичка на грил и дори допълнителна порция бекон.

В рекламната си комуникация по темата от компанията наричат Кючука най-романтичното място в България, а разходките в него като разходки край Сена, само че с шамари. Разбира се, ние всички кореняк пловдивчани знаем, че Кючука не е за разходки изобщо, но ако се престрашите – добре е да е в светлите часове на денонощието.

В коментарите във Фейсбук страницата им някои от феновете искат линията с пловдивските квартали да се продължи и и да има специални издания, посветени на Аджисана, Прослав и Столипиново, но всички знаем, че това са само квартали, а Кючука си е столица!

Всеки истински парижанин, дори тези от Коматево, получават Küçük Paris с безплатни картофки до края на месеца. Как ще докажеш, че си истински парижанин? Може с лична карта, може и като направиш успешно теста „Je suis Küçük Paris“, който се очаква да бъде публикуван в социалните мрежи.

Самият бранд стъпи на пловдивска земя още през 2018-а година и тогава също навлезе със специален бургер, посветен на  майните. Започнало съществуването си като място , в което да се събират приятели, днес вече бургерите им са се превърнали в нарицателно за най-добрия вкус сред феновете на тази храна.

Може да ги намерите на място и онлайн в Пловдив и в няколко обекта в столицата.

Източник: Lost in Plovdiv

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина