АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Кои са най-предпочитаните места за сватби в Пловдив?

Не всички тържества са големи и пищни, а и вече е много по-актуално да сключиш брак на някое по-нестандартно място от обредната зала в Дома на младоженците или пък добре познатите ресторанти по хотелите
В навечерието на празника на любовта и виното намираме интересна статистика за Града под тепетата, според която сключените сватби през 2021-а са повече от тези през 2020-а. Дори и кризата с коронавируса не може да победи любовта, а наближаващата огледална дата 22.02.2022 със сигурност ще бъде една от  предпочитаните през тази година.
Не всички тържества са големи и пищни, а и вече е много по-актуално да сключиш брак на някое по-нестандартно място от обредната зала в Дома на младоженците или пък добре познатите ресторанти по хотелите.  В последно време според Радостни обреди като интересна локация за изнесен ритуал се очертава обновеният фонтан на Бунарджика при езерото с мечката.

Красиви снимки и неповторима атмосфера се създава и във възрожденските къщи на Старинен Пловдив. В тях може да използвате както двора, така и после да включите интериора като декор за сватбената си фотосесия. Получава се прекрасно съчетание между епохите сред изящните мебели и обстановка от миналия век. Ако точно така си представяте големия ден, препоръчваме да избирате между къща Хиндлиян и Клианти.

Градинката до аптека Хипократ също е добра идея, особено ако искате да се почувствате в симбиоза със заобикалящата ви среда и не се притеснявате от евентуални зрители на любовта ви. А целият архитектурен ансамбъл на тази част от Пловдив е като истинска приказка и неслучайно най-голяма част от младоженците го избират за част от своите кадри.
Отново в обектите, стопанисвани от Старинен Пловдив, като възможности за сключване на граждански брак може да обмислите и Античния театър (в случай че за датата няма запазено мероприятие), Малката базилика, Римския стадион и разкопките, разкрити в ТЦ Екселсиор или в приземния етаж на магазин HM.

В Цар-Симеоновата градина безспорен фаворит е зоната около Пеещите фонтани, при които играта на водата може да създаде прекрасен фон за снимките ви. Това е и мястото, на което вероятно ще бъдете заобиколени от най-голям брой минувачи иу свидетели на бракосъчетанието ви.

Колкото до купона след подписването, започваме с предложенията с едно съвсем ново местенце, което ще отвори врати през тази година. Colibri Wedding Place се намира в непосредствена близост до обичания басейн за пъстри и весели партита през лятото и това няма как да не доведе до интересна локация с лек екзотичен привкус сред палмите и водата. От комплекса обещават модерно озвучаване и осветление, огромен панорамен таван и естествени мебели за максимално удобство.
Още места може да видите в Lost in Plovdiv.

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина