Христо Иванов за Зико: Дерибей (ВИДЕО)

Актуално Новини Под ножа Политика

„ Дерибей!”. Така съпредседателят на Демократична България Христо Иванов отговори на обидата „мишоци”, която вчера кметът Здравко Димитров отправи към съветниците от политическото обединение от трибуната на местния парламент.

Кметът не поканил съветниците от ДБ на разговор за бюджета, защото протестирали срещу правителството

Лидерът на „Да, България” дойде до Пловдив, за да изрази позицията си в подкрепа на лицата на ДБ в града и да поиска оставката на градоначалника.

Идва времето на такива млади хора, които дали си вършат добре работата ще решат избирателите на Пловдив, а не някакъв дерибей, който смята, че може да обижда и да дели хората на протестиращи или непротестиращи. Идва времето на демокрацията в България и аз се гордея, че ДБ е представена от тези хора тук, които работят активно. И, да, сигурно не създават комфорт на дерибей като Зико. И точно това им е работата. И точно това те ще продължат да правят. Така че – оставка”, каза под дъжда пред общината Христо Иванов.

Очаквайте подробности!

Споделете ни във:

4 коментара за “Христо Иванов за Зико: Дерибей (ВИДЕО)

  1. Ама тези защо си помислих, че в Пловдив някой ги чака с нетърпение. Освен една група швестери-любчовци и андрейчовци, няма кой

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.