АктуалноГрадътИзпод тепетоНовиниРазследване

Гешев, Енчев, Дядо Николай и Яков Джераси правят музей в Пловдив

Главният прокурор Иван Гешев, Доктор Енчев, Дядо Николай и осъждания за укриване на данъци в особено големи размери Яков Джераси „ще правят“ Музей на толерантността с любезното съдействие на най-толерантния и смирен кмет Зико в сграда-паметник на културата.

Това пише в профила си във фейсбук Веселина Александрова – общински съветник и председател на Демократична България в ОбС по повод предложението на кмета Здравко димитров Общината да даде историческа сграда на „Бетовен” 7 за музей на толерантността.

„Това се разбира от предложение на кмета до Общинския съвет, което по същността си е да предоставим безвъзмездно за 10 г. правото на ползване върху къщата и парцела на ул. Бетовен №7. Къщата е единичен паметник на културата. Предоставя се на новоучредената (този месец) фондация „Български център на толерантността“, с учредител и председател Жак-Стефан Елия Джераси, който се подписва като Яков Джераси“, казва още Александрова.

„Членове на Върховния съвет на фондацията са Яков Джераси (Жак-Стефан Елия Джераси), д-р Невен Йорданов Енчев Фон Голденбург, бившият модел Милкана Георгиева Палавурова, адвокат Росен Димитров Димитров и бившият кмет и областен управител от БСП Тодор Динчов Петков“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

7 коментари

 1. Физически запазили се автентични (не фалшификати!) ЕКСПОНАТИ, реликви, предмети или документи от спасяването на българските евреи от Кирил Митролопит пловдивски / Патриарх от МУЗЕЙНО ДОСТОЙНСТВО / качество не съществуват.

  Ако нещичко се изнамери едвали оправдава харизването на двуетажен ИМОТ плюс заплата за уредник. Някъде из музеифицирания център на Града една витринка ще бъде предостатъчна.

  Присламчването на сегашния болгаросоветский мутро’полит’ик Миколай-Герголюб Баретов към предостойния лореняк КИРИЛ Е ВЪЗНУТИТЕЛНО!

 2. Обещавам, че още осем имота ако ще да цунат от Града В ТАКЪВ ИЗМИСЛЕН ПОЛИТКОМИСАРСКИ „МУЗЕЙ“ ХИЧ НЯМА ДА ИМ СТЪПНА!

  Даже тайванският „природо“ „НАУЧЕН“ е по-истински с неговите …градински пещери

  1. Само в Пловдив такъв абсурд е възможен = чуждестранни Агенти е битността си на ЧАСТНИ лица да претендират за Статут на акредитиран . . . МУЗЕЙ.

   И баскетБОЛНИЯТ мозъклия мъдро да …мънка.

   (Той съшият с незаконно строителство навръх Джамбаз Тепе над Понеделник пазаря натопорчено над скалите… ех. гьостерица!)

  1. Главният ТОЛЕРАНТ е доказано недобросъвестен.

   Главният прокурор е доказано добросъвестен.

   Главният аристократин ФОН Енчефф не го знам, но щом Зико го крепи…

   Мики попа със злия поглед, ролекс и лимузина с пожарникарска съгнализация го четохме оня ден подробно охарактеризиран =САН КИРИКО! СВЕТА МАРИНА!

   (Хора заможни, ама на – сега имотченце си харесали, па и за Уредник ЗАПЛАТА ша поискат от РБългарийката . . . абе оти не си ги уреждат тийе Далаверки нЕкъде из Коньовица, я Банкя, я Враня . . . ?)

   1. МИКОЛАшка даже няма МОНАШЕСКО …ИМЕ!

    Кара си с даденото му по рождение от татенцето БАРЕТА (Бияч на БКП) именце милият – без МОНАШЕСКО, задължително при пострижение и отречение от светската суета. Защо ли? Защото манастир не е помирисвало изчадието комунистическо, никога не е бил честен и почтен МОНАХ, камо ли отшелник, постник, духовник…

    Пазарлъкът изглежда е бил под преструвка „религиозническа“ да го парашутират да МУТРО-полит-иканства из Румелията, да интригантства, да угоява …когото трябва (взаимно, да). От пръв поглед още от Името Миколай-Герголюб Баретов си личи = Аятоллахът със злия поглед, с ролекса и лимузината със пожарникарска сигнализация е Ментарджия, Далавераджия, не е читав тоя с неговата непризната не-акредитирана килийна измислена като за баш-будали „академия“.

    „Академично“ ли беше пЪрвенюшкото подобряване на Света Марина да я нагизди като някаква ючбунарска . . . и да оскверни съкровените древни стенописи – или опростачаване, герго-селяндурско? Ново висше стъпало в *р*вославната култура на Града според прокурорското *р*восъдие!

    Нека спестим подробности за психо-диагнозите на Коля-студентчето което обявило, че е хванало Дядо Господ за шлиферо. На болни хора не се подиграваме.

    През турско можеше да има значение какво проповядва Миколай-Герголюб Баретов. И кому раздава Тиквен Медал „ЕРМ“ /Херм /Хермес – на ортаци КлептоКрати, съзаклятници в нотариалните му магьосничества.

    САН КИРИКО = кражбата на века от *р*вославието подпомогнато от *р*восъдието: от МАА =Междунар. Академия по Архитектура, от джоба и от залъка на архитектите, отчислявали десетилетия наред половината от всеки хонорар – без нито стотинка църковна нито държавна. Само укрепването на свлачището костваше колкото Палатите около разкашканото църкве, проектирани като „да мязат“ от засл. арх. Любо Шинков, НИПК.

    Ами като настъпи ВИДОВДЕН, попе, Геената Огнена как ще прескочиш? Или ти си делови ючбунарски бизнисменин и в такива работи НЕ ВЯРВАШ?

    Нация от ПОСЛУШНИЦИ много им се иска на мутро’полит’ика и на неговите биячи, попадии, архонти, архонтеси и архонтчетата им. ДЪРЖАВНА църква – и драпат за заплати за задължително „веро“учение за неизтрезняващите презвитери. И на войската се натрапват юродите.

    Надали.

    В белите държави в 21 век средновековни акъли важат само вътрешно в секти, култове, клубове и мормонски племена и масонски ложи. Свобода на съвестта има постигната. Който иска семинария – прав му път. Аятоллахът да си царува …в Азия!

    Скептично бяхме предупредени още от колегата Волтер -който умеел да размишлява, да мисли и дори да измисля според Чомски- че в момента в който Първият Тарикат се запознал с Първия Будала – в тоя момент възникнала Организираната Религиозност.

    Направа човешка, пълна с грешки, каквото и да ни лъже йерархията професионални Посредници =надВзиратели =епиСкопи: никое Божество нищо общо няма с никоя от безбройните (всяка от които =самозвана Единствена) ДалаВЕРИ.

    Религия е нещо различно от ВЯРА. Организираната в институции “вцърковена” РЕЛИГИЯ е хорска направа. Цели да организира и командва народа, тълпите, масите кръстоносци срещу джихадисти, в изпълнение на нечии интереси и заповеди. А второто след Религ-Идеологическите фанатизми проклятие върху човечеството е Патрио-Шови-Национал-Нацизмът. Междуселски-Махленски-Мафио-КлубФЕНски гангстеризъм. Омраза срещу различаващите се от племето, смърт за дисидента!

    ВЯРАТА си е друго, вътрешно, искрено, истинско, без професионални посредници със златен телефон до „Горе“. Без командири. Както българските БогуМили научиха западните Катари и света, божественото е във Съвестта на всекиго от нас. Гностици бяха първите християни идеалисти преди самозвани епи-скопи (над-взиратели) да ги яхнат и оскубят.

    Задължителни идеологии, (всуе)верия и ритуали вече отдавна не важат. Претръпнахме. ВиК попе, Великден и Коледа, толкова.

    БългароСъветската сибир-азиатска *р*вославна секта Гундяева ни е дъщерна, отцепила се в Схизма от майчината ни изконна византийска константинополска Вселенска Катедра и не е меродавна за душевността нито за духовността на румелийския народец.

    След комунистическите вярвания, практики и квази-религия Суверенът вече е отделно от фирмата БП”Църква” Лимитед.

    По-хигиенично е…

    =

    1. НЕРДЕ ГЕШЕВ / нерде „ФАЛКОНЕ“ =абе ментарджии открай-докрай! Ето линк за Мичкюрската награда = https://frognews.bg/novini/italianskoto-posolstvo-frog-niamame-nishto-obshto-nagradata-djovani-falkone.html = И ТЯ КАТО ТИКВЕНИЯ МЕДАЛ на Мики Попа „Херм“…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина