Актуално

Дуетът Пенчев – Кочев поема „канарчетата”

Бившите защитници на Ботев Петър Пенчев и Иван Кочев наследяват треньорските места в загиващия клуб на Димитър Христолов, научи „Под тепето”. Двамата ще водят тренировката утре сутрин. Христолов е в цайтнот, след като Костадин Ангелов и помощниците му хвърлиха анблок оставки. Понеже никой вече не ще да работи с Митьо, той отправил поглед върху ДЮШ на Ботев. Точно в школата работят Пенчев и Кочев. Никой от двамата обаче няма изисквания от БФС задължителен „Про лиценз”. По-рано през деня Христолов е пробвал да завербува и върне на игрището край Бирената фабрика Ясен Петров. Спецът категорично е отказал на бившия си работодател. 35-годишният Петър Пенчев е ритал в Ботев, Левски и Черноморец. Доскоро Пенчев играеше с успех в първенството на Югоизточната „В” група за Брестник.
43-годишният Иван Кочев е носил екипите на Ботев, Спартак (Пд) и Хасково. Кочев има 13 мача в националния тим на България.
Кочев и Пенчев са основни фигури в отбора на ветераните на Ботев, който тази година за пореден път стана шампион на България.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина