Доведоха с белезници в съда в Пловдив пастрока, пребил до смърт 3-годишно момченце в Асеновград  

Актуално Новини Темида
посегателство над дете

Окръжен съд провежда разпоредително заседание по делото

Обвиняемият решил да нанесе побой на  детето, защото то постоянно плачело и не се отделяло от майка си

23-годишен мъж с инициали М.М. се изправи пред Темида днес в 1 зала на Окръжен съд-Пловдив, където започна първо разпоредително заседание срещу него като подсъдим за убийство, извършено по особено жесток начин.

Той е обвинен за това, че на 9.03.2020 г., в Асеновград умишлено е умъртвил малолетно дете  – 3-годишно момче, като убийството е извършено по особено мъчителен начин. Освен това мъжът е предаден на съд и за това, че се е заканил на М. Й., майка на детето, с убийство.

Обвиняемият М.М. живеел на съпружески начала с майката на детето – М.Й. в гр. Асеновград. Установено е, че на 9 март 2020 г., в дома им в гр. Асеновград, М.М. нанесъл побой на момчето, като го удрял с шамари по лицето и с юмруци по тялото. Той хвърлял детето на леглото няколко пъти и то се ударило в облегалката на спалнята, паднало и на земята.

Обвиняемият решил да нанесе побой на  детето, защото то постоянно плачело и не се отделяло от майка си. Майката станала свидетел на деянието му и за да не го издаде, М.М. я заплашил, че ще я убие, като насочил нож към гърлото и.

Пострадалото момче е било откарано в болницата в гр.Асеновград, където само била констатирана  смъртта му.

Медицинската експертиза е установила, че причината е тежка гръдна и коремна травма, довела до дихателна недостатъчност и остра кръвозагуба.

Обвиняемият М.М. е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Най-тежкото, предвидено от закона наказание, измежду тези за престъпленията, в които той е обвинен, е лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Споделете ни във:

4 коментара за “Доведоха с белезници в съда в Пловдив пастрока, пребил до смърт 3-годишно момченце в Асеновград  

  1. Доживотен затвор за този изверг!
    Майката какво е правила докато престъпника убива детето й?!

  2. Това не е майка, майката би защитила детето си с цената на собствения си живот! А за този изрод, до живот в затвора му е малко!

    1. На тази за какво и е мъжле. Това е чужд човек, как ще му има доверие. Майките си търсят кур и пари и после какво. Децата страдат заради такива майки 😥😥

  3. МАЙКАТА КЪДЕ Е?
    Заплашена с нож ? Има ли й нещо, драскотинка или синина, скъсана дрешка, коса – НЕЩО?!? Детето й яло бой пред нея до смърт тя какво е правила?!? ДОЛНА К..РВА знаеш ли другите майки какво правят за децата си? живота си дават, всяка мисъл и секунда ни е за тях, ТИ КАКВО ПАЗЕШЕ ДОКАТО ТЪПКАЧА ТИ ПРЕБИВАШЕ ДЕТЕТО ТИ? Страх те беше да не те одраска с ножчето ли? КУРВА ДОЛНА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.