АктуалноБългарияКриминалеНовиниНощна смяна

Сблъсъци в столицата и опит за влизане в сграда на парламента (ВИДЕО)

Брифинг на МВР в полунощ: Бяха хврълени две бомби

Полицията призова за мирни протести

В шестия пореден протест в София срещу правителството участваха най-много хора и напрежението беше най-сериозно. Имаше и опит за щурм на сградата на бившия партиен дом. Пострадаха полицаи и цивилни.

Преди това се появиха се и хора с факли, които приличаха на фенове на футболни агитки. Имаше и опит за включване в челото на протеста на представители на „Приятели на Русия и православния свят“, което беше осуетено, съобщава „Дневник“.

Бяха хврълени две бомби, заявиха от полицията. Те бяха определени като сериозни бомби. Следствие на взрива е пострадал протестиращ. После е започнало обстрелване на полицията със стъклени бутилки и кутии с боя.

Счупена е вратата на пл. „Народно събрание“ 2, двама полицаи са бити, разазаха от полицията.

Брифинг на МВР в полунощ, говори старши комисар Антон Златанов:

Единият полицай е в ИСУЛ. Има шестима задържани, сред тях и двама 15-годишни фенове без лични карти.

Много хубав въпрос, отговорете вие. Кой ходи на протест оборудван с кутии червена боя и чупи врати?! – така отговори на въпрос планирани ли са безредиците

Източник: Дневник

 

 

 

 

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

 1. Мързелив не мързелив повярвай бачкам повече отколкото си мислиш, че е възможно и не знам за какви бизнес условия говориш при положение, че именно ГРОБ загробиха малкия и среден бизнес принуждавайки да живеят на кредити,бизнес условията са благоприятно само за корпоративния такъв и дори да приемем тезата ти, че бизнес условията претърпяват невиждан ренесанс, то защо другите отрасли са се забатачили толкова да не кажа, че такива няма, държавата не е само бизнес, приятелю!

 2. До кога ще ги галите с перце тези протестиращи? Ние, които не протестираме, а ги търпим сме мнозинството, не са ли нарушени нашите права така?

  1. Ти си глупак, който сигурно е или на работа в държавна администрация или платен трол, никой не може да търпи повече изцепките на тулупа и начина за този край е точно чрез протести, а не чрез псуване вкъщи пред TV, на масата, дори провокаторите са платени от него,но ти си живей в твоя свят бачкай да си взимаш заплатката, да уредиш отрочето и въобще гледай си себе си за другите боли те фара, то затова сме на тоя хал!

   1. Глупакът си ти
    Работя здраво собствен бизнес, който възродих от -10 след съсипията която комунистите оставиха, не сам давал подкупи на никога и разрушиха бизнеса ми. ГЕРБ успя да нормализира нещата. Вие искате пак да ги съсипете
    НЯМА ДА СТСНЕ АКО ТРЯБВА СЕ ВДИГАМ НА СЪПРОТИВА НИКОГА ПОВЕЧЕ ЧЕРВЕН ТЕРОР.

  2. Абе, нещастник, ами то точно провокаторите са платени от Тиквата, за да провалят протестите. За какво им е на протестърите да се компрометират ?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина