Черно-бели фенове: Локомотив Пловдив не е трибуна за политически игри

Актуално Гласове Градът Новини Под ножа Спортен Пловдив
локомотив Пловдив

Илюстрация: Обработената от “Бригада Пловдив” снимка

Феновете на Локомотив от фракция “Бригада Пловдив” излязоха с остра позиция по повод днешното предизборно събитие пред шатрата на ГЕРБ, с участието на ръководството на клуба и легендата Христо Бонев. Те са категорични, че Локомотив Пловдив не е трибуна за политически игри и че свободният дух е в основата на прогреса.

Към позицията си те прилагат и обработена в черно и бяло снимка от днешното предизборно събитие, на която са изтрили лика на Бойко Борисов от тениските на участниците в него.

Ето и цялото съдържание на позицията:

Бригада Пловдив се разграничава категорично от декларацията на клуба. Локомотив Пловдив не е трибуна за политически игри. Нито парите, нито каквито и да е било други облаги могат да купят свободния дух, а той е в основата на прогреса. Време е от всички да се разбере, че властта е в народа и всеки гражданин има право да изразява мнението си. Криворазбраната свобода, която илюзорно ни се представя, а в същото време използват лостове, с които да стопират масите, не остава незабелязана.

Второто разграничаване, което искаме да изразим категорично, е към заставането и подкрепата на частни политически интереси, било то на догановци, бойковци, радевци, каракачановци и всички други ламтящи за власт и целящи да си напълнят джоба индивиди, докато народът страда и е поставен на последно място!

Ще завършим с нещо, което е ръководило нашата група дълги години: Целта НЕ оправдава средствата, тя трябва да бъде постигната по достоен начин!

Споделете ни във:

10 коментара за “Черно-бели фенове: Локомотив Пловдив не е трибуна за политически игри

  1. Разочарован съм от ръководството но любимия ми отбор.ФИФА и УЕФА трябва да се самосезират за това,че държавата се намесва в работата на спортните клубове.

    1. Подкрепям те с цялото си сърце и душа,това тяхното е гъзолизане.Заради такива като тях държавата ни е в това състояние.

  2. За какво се дават пари за стадиони за 20 000 души след като на мач ходят средно 2000 души и тия двете селски отборчета нямат никакви успехи пред последните 30 г. ?

  3. Държавата да си взима парите от тия и да ги даде за училища. Българският футбол не струва, доказват го на всеки мач на националния отбор. Заслужавате да играете на игрище на село, това заслужавате, такъв футбол показвате.

    1. За какво да са благодарни на Тиквата? Всички пари, които раздава са за сметка на всички! Все едно да благодариш на банкомата! А спортът е огледало на държавата – изненада – пак сме последни по всичко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.