Чалга на открито в Капана скандализира Пловдив и гостите на града (ВИДЕО)

Актуално Новини Под ножа
Чалга в Капана

Абитуриентски бал в ново заведение на Широкото вбеси всички, инвестирали усилия и средства в квартала. Още повече ядоса посетителите на зоната

Собственици на заведения: Ще отговорим на предизвикателството културно и творчески, както подобава на това място. Няма да позволим това да се случва повече тук

„Такова нещо не се е случвало и не може да се случва тук. Не сме го допускали в последните 7-8 години и няма да го допускаме повече!”. Така реагираха стопаните на търговски обекти и ателиета в Капана, след като тази вечер се случи немислимото за квартала на творческите индустрии. Люта чалга звуча шумно в продължение на часове от новооткрито заведение на известния като Широкото площад в емблематичната градска зона. Сръбски турбо фолк на живо, на открито, скандализира и хората, които се опитват да развиват Капана, правейки бизнес с отношение там, и посетителите на района, несвикнали на подобни вакханалии по павираните улички.

Чалгата звуча от лъскаво абитуриентско парти на дъщерята на собственичката на помещението, намерила наскоро нови наематели.

По широкото се лееха скъпи шампанска и вина, имаше червена пътека и бял Ролс Ройс за зрелостничката. Тонколоните трещяха на макс, а всички клиенти на съседните заведения избягаха от шума и кича. Чалгата заглуши премиерата на филм с Блажо Николич в главната роля, прожектиран на открито пред Найлона.

„Не вярвахме, че можем да станем свидетели на подобно нещо. Капана не е това. Чалга в Капана няма. Няма и бели Ролс Ройси. Чалгата вън от Капана”, беснееха хора пред вечния Найлон.

Необичайното и напълно неочаквано събитие свари неподготвени собствениците на обекти в квартала. Но те бързо се организираха и още в началото на другата седмица ще предприемат сериозни мерки по изтриването на това позорно петно от Капана и всичките им усилия. „Ще отговорим на предизвикателството културно и творчески, както подобава на това място. Няма да позволим това да се случва повече тук”, категорични са те.

Очаквайте подробности!

Споделете ни във:

15 thoughts on “Чалга на открито в Капана скандализира Пловдив и гостите на града (ВИДЕО)

 1. Чалгата както и вие самите,които превърнахте Капана в бунище нямате място в въобще в Пловдив!!!Превърнахте Капана в Бунище от наркомани и всякакви отрепки идващи от цяла България.
  Това в капана е лайняна гротеска!
  Капана е ЗАНАЯТЧИЙСКО-ТЪРГОВСКА ЗОНА,НЕ АРТ КВАРТА НА ТВОРЧЕСКИТЕ ИНДУСТРИИ!
  Така че си взимайте катуна,дрънкулките и шарениите с рацалите и се махйте от града ни!!!!

 2. И какво сте инвестирали вие, гащници с курници под наем в Капана? По един бидон от моторно масло за маса и 4 щъркела по 2.80 от Юск-а. Пълни смешници сте всички!

 3. Има селнядури, има и чалга. Има парвенюта, има я и всичката останала гмеж в капаня. Въпросът е има ли селяни, които не слушат чалга и защо те сядат точно в капана, а не другаде?

 4. Нормално за помашко-селяшко -калташко-мутро-бароковото съсловие, окупирало града напоследък…

 5. Абитюрентката е собственичка на къщата пред, която си празнува празника. Голяма драма станало. Злобни доноси от наематели, които плащат безумни наеми, които не могат да избият в Капана. Защо нямате притенции за по важни неща, които стават в Капана и пречат на нас, които живеем в него от преди Татово време?!?!

 6. И в Тракия на Тони2000 снощи имаше абитуриенти и чалгата виеше през цялото време……. тези млади хора ако не се чекнат на кючеци не могат да се забавляват -жалко!

 7. Пипалата на чалгаджийството отдавна са превзели града и беше въпрос на време,селяндурщината да си покаже рогата и в Капана,казвайки с това “Ето ни и тук!Пукайте се от яд.ХАХАХА!“А от къде и как е тръгнала цялата трагедия-дръпнете историята 76 години назад,когато раздадоха патлаци на простака и той се нанесе трайно в града,чрез колене и бесене.Всяка история си има предистория.Наздоровйе!

  1. Чалгата е просто начин на музициране, не го политизирайте и не го въздигайте в жанр!

 8. Направи ли Ви впечатление, че един от организаторите на този Чалга купон беше кандидата за кмет от партията на Георги от Земеделци -Стамболийски !!! Идеите в кампанията им не включваха бясна чалга в Капана !

 9. Чалгата в България като цяло тръгна от Пловдив и със все сили, все още се поддържа от местни хора.
  Жалко за всички стойностни хора, които все още се намират там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.