Поставиха незаконната караулка на Железарска

Актуално Градът Новини

Бялото пвц-кубче кацна насред културно-историческата ценност без никакви съгласувания

Грозна кръпка кацна на входа на ансамбловия паметник на културата – новата будка към бариерата за вход в Капана. Тя бе поставена в съботния ден от община Пловдив в нарушение на разпоредбите за културно-историческо наследство, което изисква всяка подобна намеса да бъде съгласувана с Националния институт за недвижимо културно наследство.

Изглежда сегашната управа действа с размах и не се интересува особено от последната институция. Будката и бариерата целят да ограничат движението в Капана, където паркирането така или иначе в момента се регулира от Зелена зона, в която паркират само хора със специален стикер, освен на някои определени места. Вместо да регулира добре зоната и упражнява качествен контрол, от местната власт обаче са решили да инвестират нашите средства в будка, бариера и назначени хора, които да се грижат за нейното пускане и вдигане.

Споделете ни във:

4 коментара за “Поставиха незаконната караулка на Железарска

 1. Дай им на гламавите милиционери караулки, каскети и кирки…байтошу се завърна друзя!

 2. Плужекът, назначен (без задължителния конкурс в САБ и КАБ) за Гладен Архитект на “Града” е ПОСЛУШНИК на баскетБОЛНИЯ мозъклия, който пък е ПОСЛУШНИК на РежимаБоБоТРИ, който пък е ПОСЛУШНИК Гундяев, разколник *р*вославен от Вселенската МАЙЧИНА изконна църква.

  ЩЕ СТРОЯТ ВЪРХУ ДЖАМБАЗ ТЕПЕ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ЗНАЦИ ЗА СЪСТЕЗАНИЕ С АЛЬОШАТА. СЛЕД КОЕТО . . . ? ИМАМЕ И ДРУГИ ТЕПЕТА ЗА ДА СЕ ИЗПЕРЧИ МУТРО’ПОЛИТ’икът!

 3. КОРАБЪТ ПОТЪВА ПРАВИЛНО, майни!
  Така функционира баскетБОЛНИЯТ МОЗЪКлия със заплатаджийница за десетина ЗАМ-ове, калабалък РАЙ-ове, талавизионни Фюрери от София за Стария Пловдив дето не му знаят от коя страна му е дръжката . . .
  Дето тихомълком заграбва квадратури (ЗЕЛЕНИ!) от Тепетата (Джендема =за “тенис” частничко бардаченце; Сахата =за частен кръчмаринОртак)

  Маминият на дребно не се излагаше. ИНДЖИНЕРИНГЪТ ИМПЕРИАЛист с неговите КлептоКрати крадяха със замах, НА ЕДРО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.