Атаката срещу прокуратурата се води от медии и политици

Актуално Криминале Новини Темида

Това обяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева в специално обръщение

“Днес българският народ ще разбере как Василев и Божков си партнират с “честни” политици и “свободни” журналисти”

“В този момент наблюдаващите прокурори от спецпрокуратурата издават разрешение, което ще позволи в следващите часове на българската общественост да станат достояние доказателства за опити на обвиняеми лица за действия като организирана престъпност. Определям ги като безпрецедентни опити за избягване на наказателна отговорност”. Това обяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева в специално обръщение преди минути. Милева каза, че прокуратурата подкрепя правото на всички да протестират. Но според нея обвиняеми използват протестите, за да попречат на работата на прокуратурата.

“Главният прокурор каза, че знаем срещу какво се изправяме. Атаката срещу прокуратурата се води от медии и политици. Разрешението ще позволи на българската общественост да станат известни доказателства за връзки между обвиняеми и журналисти. Това българската прокуратура ще направи с оглед на спазването на закона. Съобщение за образувано разследване по глава Първа на НК в Р България ще бъде обявено от Специализираната прокуратура. Ще се видят доказателства за обвиняеми и как си партнират те с политици и журналисти, за да защитят ограбеното от българския народ.”

“Васил Божков и Цветан Василев си партнират с честни политици и свободни журналисти. Всеки български гражданин ще направи своя информиран избор на чия страна да застане. Изборът, пред който е изправено цялото българско общество, е или да възродим държавата, или да се подадем на натиск и да позволим грабежа да продължи”, допълни Милева.

Всяка съдебна система се основава на върховенството на закона и се нуждае от прокурори, готови да разследват. Както съдилищата, така и съдебните власти трябва да останат независими. Българската прокуратура е подложена на безпрецедентен натиск, заяви още говорителят на главния прокурор.

Споделете ни във:

3 коментара за “Атаката срещу прокуратурата се води от медии и политици

  1. Цялата ви Шайка сте пътници, но и ще лежите дълго, няма да се отървете този път!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.