808 са вече излекуваните лица, при които е бил установен COVID-19

Актуално Новини ПУЛС

808 са вече излекуваните лица, при които е бил установен COVID-19

36 от изследваните през последните 24 часа 1605 проби са дали положителен резултат. Това съобщиха от Националния оперативен щаб днес.

Така регистрираните случаи на новия коронавирус у нас стават 2408. Лицата, излекувани от COVID-19 у нас, са 808.

Констатираните през изминалото денонощие случаи /общо 36/, са разпределени по области, както следва: Благоевград – 3; Велико Търново – 1; Враца – 1; Габрово – 1; Ловеч – 2; Пазарджик – 2; Плевен – 1; Сливен – 1; София – 15; Хасково – 1; Ямбол – 8.

Пациентите с доказан COVID-19, настанени в лечебни заведения, са 258. В интензивни структури се намират 29 от тях.

При лицата-медицински персонал с потвърдена коронавирусна инфекция, са установени нови случаи при лекар и санитар, съответно от Ловеч и Ямбол.

Към момента у нас са починали 126 лица, при които е бил констатиран новият коронавирус. Последният съобщен случай е на 74-годишна жена, починала в столичната болница „Света Анна“. Пациентката е страдала от ХОББ и исхемична болест на сърцето.

Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на семейството и близките на починалата жена.

Споделете ни във:

1 коментар за “808 са вече излекуваните лица, при които е бил установен COVID-19

  1. Ковид е измама. Хората не умират “от вируса” , а с вируса. Но това е природно нормално. В червата на хората има 100 милиарда бактерии ! Хората живеят с тях и умират с тях ! Това не значи че са умрели от тези бактерии. Същото е и с вирусите. Коронавирусите са нормално разпространени в живата природа. Да умреш с някакъв коронавирус БЕЗ ДА СИ БОЛЕН от него , а поради сърце , рак , инсулт … и т.н. , не значи че си умрял “от корона вирус” .Всичко е една огромна измама.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.