АктуалноГласовеМненияНовини

Тотев: Ако общинският съвет реши да подарим Гарнизонна фурна на Миразчиев, ще я подарим

Внасят инициираната от художника подписка за бившия военен имот в местния парламент, за да решат старейшините какво да се случи там

Съветниците да си седнат на местата и да изпълнят ангажиментите си, настоя кметът

Как така съветниците да не отговарят за площад Централен? За какво отговарят тогава, попита той в отговор на вчерашната позиция на Слави Георгиев

Иво Дернев

Подписката, инициирана Емил Миразчиев в защита на идеята Гарнизонна фурна да се превърне в културен център, ще бъде внесена в общинския съвет, за да решат бащиците какво да е бъдещото на бившия военен имот. Това анонсира днес кметът Иван Тотев. Ако ОбС реши да бъде културен дом, ще бъде. Или пък ако реши да подарим Гарнизонна фурна на Емил Миразчиев, ще я подарим. Съветниците да си седнат на местата и да изпълнят ангажиментите си. Те да решат какво ще се случи с Гарнизонна фурна, настоя градоначалникът, провокиран от вчерашната позиция на Слави Георгиев относно новината, че местният парламент ще трябва да реши как ще изглежда в бъдеще площад Централен. Съветникът от Обединени патриоти заяви, че Тотев се кани да прехвърли проблемите с ремонта на площад Централен върху Общинския съвет и посочи като неприемлива стратегията „аз да започна да копая, пък после ще ви питам как точно да стане”.

Слави Георгиев не иска Общинския съвет да решава нищо в този град? Иска или не иска? Ние ги пращаме там да решават. Затова и входираме подписката на Миразчиев. Ако искат съветниците, да направят референдум например. Трябва да се взимат решения. Не може само да критикуваш и да казваш „Това не е наша работа” или „Ние не отговаряме за това”. Как така съветниците да не отговарят за площад Централен? За какво отговарят тогава, попита кметът Слави Георгиев чрез медиите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Общината =нито Кмет, нито Съвет= нямат права да подаряват, разпродават, раздават, взривяват и унищожават НИКАКВИ ГРАДСКИ СОБСТВЕНОСТИ И ИМОТИ.

    Задължени са да ПОДДЪРЖАТ = Концертна Зала, Поща, Космос, и т.н.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина