АктуалноГрадътКриминалеМненияНовиниПод ножа

Полицаи щурмуваха стриптийз бар „Силикон”, четирима са задържани за склоняване към проституция

Арестуван е собственикът на заведението, управителя, охранител и посредник при набирането на жените

Служители на Криминална полиция щурмуваха популярния стриптийз бар „Силикон” в търговски център „Гранд” тази нощ в специализирана операция.

Под ръководството и надзора на Районна прокуратура –Пловдив се води досъдебно производство с първо действие по разследването – претърсване и изземване от  отдел Криминална полиция  във връзка с проведена, тази нощ,  полицейска акция в стриптийз бар в гр. Пловдив, съобщават от държавното обвинение.

Установено е, че в нощния клуб се предлагали сексуални услуги от жени срещу заплащане. За срок от 24 часа по Закона за МВР са задържани четирима мъже, на възраст от 31 г. до 40 г., а именно: собственик на заведението, управител, охранител и мъж, който е бил посредник при набирането на жените.

Досъдебното производство е образувано по чл. 155 от Наказателния кодекс и по чл. 159А от Наказателния кодекс – за набиране и склоняване на жени към проституция.

В акцията са участвали служители на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР – Пловдив. С оглед събраните доказателства предстои наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Пловдив да прецени за повдигане на обвинения спрямо задържаните и определяне на мярка за неотклонение.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина