АктуалноВкусът на градаЗабавление

Какво облекло да изберем за новогодишната нощ?

Ден преди посрещането на 2020-а година е и сме убедени, че все още има дами, които са в треска за търсене на перфектния тоалет. Колкото и да е изкушаващо да си останете вкъщи по пижама, все пак предлагаме да приветствате новото десетилетие празнично! Няма значение дали сте планирали домашен купон с приятели, или пък бляскаво парти, на което ще танцувате цяла нощ, то идеалната визия е задължителна. Миналият декември направихме за вас селекция от по-официални тоалети и ако сте на тази вълна, хвърлете им един поглед. Дори и да не намерите абсолютно същите артикули по магазините, придържайте се към стила. Но освен тях имаме и още няколко идеи за новогодишните ви дрехи, които да са ви в помощ, когато застанете пред разтворения гардероб или по средата на търговския център J

Не! на стандартната малка черна рокля

Orsay

Да, безспорно тя е класика и с нея никога няма да сбъркате, но наистина ли искате да навлезете в 30-те години на 21-ви век с нещо толкова тривиално!? Нека роклята отново да е „малка”, но да е с пайети и да „крещи” парти. Съчетайте я с по-неутрални аксесоари и обувки и гарантирано ще оберете погледите. А това предложение от Orsay е задължително да бъде показвано на дансинга.

Гащеризон

H&M

Имаме чувството, че това е една дреха, която често пренебрегваме в ежедневието си. А той може да е подходящ както за вечерно излизане в бар, ресторант, така и за домашно парти. Избраният модел от H&M е съвсем нежен и ненатрапчив, но в същото време блестящите елементи го правят много празничен. Тук няма нищо крещящо, но това от своя страна позволява да добавите големи сребърни обици или по-интересни обувки. Подхожда си както със сандали с тънки каишки, така и с груби кубинки, които да балансират по-кукленския вид и по-ефирната материя. Комбинирайте с дълго палто, за да не ви е студено и сме убедени, че няма да намерите друг с подобна визия.

Топ+ панталони

Bershka

Ако предпочитате да не студувате на 31-ви декември и смятате, че носенето на прекалено леки тоалети не е опция, тогава предлагаме и вариант с панталон. Дори и най-скучният черен офис панталон може да бъде подходящ за парти, ако го комбинирате със секси бюстие или топ в будоарен стил нагоре. Наметнете на раменете един издължен блейзър или кожено яке за по-„edgy”външен вид и сте готови както за вечеря навън, така и за лежерно събиране с приятели. Тази визия позволява изключително много да експериментирате с аксесоарите. Може да наслагвате колиета или да се спрете на дълги висящи обици, нищо няма да е прекалено.

Любимият деним

Tom Tailor

И няма как да пропуснем, в която и да е селекция от дрехи и тоалети, добрият стар деним. Има ситуации, в които нищо официално не е на място, така че тогава и най-старите дънки могат да влязат в употреба. Но пък, за да спазим традицията и да посрещнем Новата година в нещо ново, нека тогава да е уютен пухкав пуловер. В тези случаи пък предлагаме, за да се почувствате все пак празнично, да отделите повече внимание на грима си. Кой е казал, че блестящите сенки не си подхождат с топли пантофи J

И все пак ако пижамата е опция, нека бъде коледна

Tezenis

В случай че подборът ни на готини артикули не е успял да ви убеди да си подадете носа от вкъщи, подарете си най-забавното домашно облекло и вдигнете наздравицата със стил! Винаги има такива моменти, в които диванът у дома е най-примамлив и ни се иска просто да полежим, похапвайки пуканки и гледайки любими филми. Най-вероятно старите хора ще кажат, че това означава, че Новата година ще е спокойна и лежерна, а всеки търси това, нали!?

Без значение на какъв стил, тоалет или грим сте се спрели, пожелаваме забавление през 2020 и много незабравими моменти!

Източник: mallplovdiv.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина