АктуалноИзбориНовини

Дани Каназирева: Няма как да приема председателското място в Об С – Пловдив докато Иван Тотев дърпа конците в ГЕРБ

Броени часове преди местния вот в неделя кандидатът за кмет на Община Пловдив и водач на листата на Съюз за Пловдив в откровено видео интервю на живо пред Под тепето (ВИДЕО)

Няма как да приема председателското място в Общински съвет – Пловдив докато Иван Тотев дърпа конците в ГЕРБ. Това заяви пред екипа на Под тепето Дани Каназирева в отговор на въпроса „вярно ли е, че сте приели да бъдете председател на местния парламент през новия мандат“.

Кандидатът за кмет на Община Пловдив и водач на листата на ПП „Съюз за Пловдив“ сподели очакванията си за вота в неделя и отговори откровено на десетки въпроси на живо, които не бяхме задали предварително. От друга страна тя декларира, че би работила с всеки един общински съветник, който има добро решение на конкретен проблем за града, независимо от това, че идва от група, с която няма нищо общо.

Тя избегна директен отговор на питането с кои от политически представените в новия местен парламент партии би работила и с кои не, като каза „Докато не видим пъзела в града ни няма как да ви кажа кой в общински съвет е качествен.“

„Кметът Иван Тотев няма да ми липсва защото, ако някои от вас си мисли, че той се е отказал да бъде политически инженер в Пловдив много се лъже“, декларира Дани Каназирева на въпроса дали ще ѝ липсва единственият човек, с който е водела дебати в Об С.

„Очаквам Пловдив да е с много мислещи хора. Очаквам Пловдив да е различният град в България в неделя. Очаквам манипулациите на тези, които ги правиха по време на кампанията да им изиграят лоша шега с платените им медийни статии и социологически прогнози. Очаквам, че на хората вече им писна от това, което причиняват на града ни и се надявам не отново пак да наведем глави и да подкрепим това, което уж не харесваме, а да кажем „Стига толкова! Толкова години ни давате урок по политическо лицемерие, време е и ние да ви дадем!“

Според Каназирева най-важният въпрос пред пловдивчани е „Искаме ли промяна?“

„Привлякохме подготвени хора. Написахме единствената програма за управление с конкретни и ясни решения, спечелихме уважението и подкрепата на хиляди хора.

Сега въпросът е дали като общество ще съберем достатъчно смелост да съборим статуквото им. Да не се връзваме на лъжите им и да поискаме различно управление – със силен екип, много енергия, експертиза и уважение към хората.“

Кандидатът за кмет на Община Пловдив и водач на листата на ПП „Съюз за Пловдив“Дани Каназарева определи като свой основен опонент в предизборната надпревара посредствеността.

Вижте цялото интервю във видеото.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Тя не може и не знае. Вижда се дори от видеото, колко мъчително говори – нищо, че е заучила няколко теми. Тази жена се бори да седи в общинския съвет и да взема пари. Затова е изгонена от партии и формации.

  2. Ама Вие наистина ли й вярвате?! Че тя цъфна от ГЕРБ, после Бойко й се обаждаше, после Тотев й се обаждаше. Никога, ама никога не е направила и капка от това, което претендира – да е опозиция! Пиша като запознат с всички сесии и гласувания пловдивчанин!

  3. ЕДИНСТВЕНИЯТ КАНДИДАТ ПРИЛИЧАЩ НА БЕЗПАРТИЕН -сиреч не „разпореден отгоре“ от някоя си ЦЕНТРАЛА, от нечия си „Диктатура на Пролетариата“ или олигархия, или мафия, а истински загрижена за горкия ни Град е Каназирева.
    Много пъти нейната позиция по възлови теми съвпада с моята / твоята / данъкоплатската.
    Нейният отбор впечатляват.
    Фантасмагории като „SBahn“ с френски (?!?) инДжинерци; или парцелиране на коритото на Марица отсъстват; но затова вероятно поддръжката на Града ще е постоянна и равномерно разпределена.
    „…ако някои от вас си мисли, че той се е отказал да бъде политически инженер в Пловдив много се лъже…“ за Маминия инДжинеринг ИМПЕРИАЛиста клептоКРАТ, лишен обаче от подпората ЦвеЦве докато с Правилно Потъващата Гемия на САРБ (пърдом, ГЕРБ) и на РежимаБоБоТРИ все още ще може да пакости.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина