ИзбориНовини

Пенсионерски клуб подари членска карта на Иван Стоянов

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на „Източен“ Иван Стоянов уважи поканата, която специално му отправиха пенсионерите от клуб „Каменица“ да отпразнуват заедно рождените дни на 17 от тях.

Той зарадва възрастните хора с три красиви и вкусни торти и лично подари гербери на всеки един от рождениците, като им пожела да са здрави и все така жизнени. Иван Стоянов увери възрастните хора, че винаги могат да разчитат на него, ще споделя с тях хубавите моменти и ще работи за решаването на всеки поставен проблем.

Пенсионерите му благодариха за вниманието и за подкрепата, която досега им е оказвал и като ръководител на районната структура на ГЕРБ в „Източен“, и като директор на общинското предприятие „Чистота“. Пожелаха му успех на изборите и изразиха надеждата си, че именно той ще е следващият кмет на района, защото го познават като човек, който работи много и държи на думата си. За неговите добри дела го удостоиха с членска карта на клуба

Своите благопожелания  към рождениците изказа и кандидатът за общински съветник Христина Кашилска. На местните избори на 27 октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

 

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина