АктуалноГрадътНовини

Вода извира по бул. „Санкт Петербург“ заради аварирал колектор

В социалната мрежа хората подават информация къде движението е затруднено

Колекторът на бул. „Санкт Петербург“ срещу бившето АОНСУ е аварирал вследствие на големите количества валежи, които все още се изсипват над Пловдив, съобщиха от пресцентъра на Община Пловдив. На пътната артерия извира вода, вследствие на което асфалтовата настилка е подкопана. Кметът на район „Тракия“ е на мястото.

От администрацията обясниха, ме екипите на ОП „Чистота“ непрекъснато почистват шахтите, но въпреки това преминаването е затруднено.

И най-интересното: „Проведени са разговори с „ВиК“ още утре да бъде направен оглед на трасето, за да може по най-бързия начин да бъде отремонтиран повредения участък,“ пише в съобщението.

В момента целият състав на ОП „Чистота“ работи по пловдивските улици. „Утре отново цялото предприятие ще е на работа,“ заяви директорът Иван Стоянов.

В социалната мрежа Facebook хората подават информация къде движението е затруднено:

бул. „Източен“ в посока Агарарен унивреситет, бул. „Христо Ботев“ – посока Асеновградско и между Макдоналдс и Военна болница; Кукленско шосе от бензиностанция Еко посока Куклен; бул. „Южен“ е затворен от х-л Родопи в посока запад; бул. „Марица“ под мостовете, както и новия булевард през Лаута към Тракия.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина