АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Удължават грипната ваканция в Пловдив

Удължават грипната ваканция в Пловдив до края на седмицата. Това стана ясно от заседанието на Кризисния щаб при областния управител Дани Каназирева.

Данните за заболеваемостта от сезонен грип тип Б в града към днешна дата са 131 души на 10 хиляди. За сравнение в петък миналата седмица са били 112 на 10 хил.

За удължаване на учебната година не се коментира към момента.

Още подробности от заседанието на Кризисния щаб вижте в статията:

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Абе тази ще спре ли да се прави на кмет най-накрая. Оня овчи мозък Зикито съвсем е подгънал коленцата. Само с женски полов орган в политиката не става. Трябват и други качества, пък и Здравка бая застаря вече. Трагедия е с това управление. Мъка!

  2. Ох, леле, Данка Измамка и тя щабове прави. Че кой я бръсне тая за нещо, след като направи най-грандиозната манипулация на изборите в Пловдив. Вече има глава в учебника по политология – Случаят Каназирева, как се мамят четири агенции едновременно. Срам за Пловдив, срам за правителството, три дена след това я направиха областен управител, закона да пази. Данка си е жив труп, ама още не го осъзнава, защото от болни амбиции и алчност не се знае къде е. Само след година, като свърши мандата и потъва в небитието, защото никой не иска да се цапа с нея. Толкова е токсична.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина