Смяната на караула в снимки

Актуално Власт Гласове Градът Живот Новини Политика Фотогалерия

Този Общински съвет ще е пъстър и ще включва много нови лица, част от които на практика дебютират в политическата игра под тепетата

Пловдив от днес официално има нов кмет и нов Общински съвет. Здравко Димитров и 51-те избрани за старейшини се заклеха церемониално да служат на града и пловдивчани в следващите четири години в зала Съединение на Историческия музей. И в първото заседание на местния парламент за този мандат избраха негов председател- бившият вече зам.-кмет по културата Александър Държиков.

Още с този вот се разбра, че мнозинството в ОбС в следващите четири години се очертава  многолюдно- 37 души гласуваха тайно „За” кандидата за съветник №1, предложен от групата на ГЕРБ. Дали обаче мнозинството ще е здраво и дълготрайно, предстои да разберем след подреждането на следизборния пъзел.

Иначе този общински съвет ще е пъстър и ще включва много нови лица, част от които на практика дебютират в политическата игра под тепетата. Като например старейшината от „Ние, гражданите” Георги Величков.

 

Споделете ни във:

2 коментара за “Смяната на караула в снимки

  1. Напротив, той ще остане в историята направил и развил града. Сега ни очаква много, много слаб мандат – избран с нещастни гласове, и само снимки и бла-бла приказки на една неможеща, незнаеща, но алчна за власт. Гергов е умен и ще предложи съвсем друго конче, което се е показало знаещо, можещо, харизматично. Ще изтърпим цирка.

  2. Не знам дали само на мен …
    Но снимката на Тотев там ми стои нелепо …
    Като последните 8 години всъщност …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.