Починалата в болница „Св.Мина“ не е била болна от коронавирус

Актуално Новини Темида

Окръжна прокуратура – Пловдив води разследване за причиняване на смърт по непредпазливост в резултат на немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност

По повод изнесена в медиите информация за починала на 14 март 2020 г. в  МБАЛ „Св. Мина“, гр. Пловдив – 84-годишна жена,  Окръжна прокуратура – Пловдив води разследване за престъпление по чл. 123 от Наказателния кодекс – за причиняване на смърт по непредпазливост в резултат на немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност.

Във връзка със смъртта на жената и възникнали съмнения, че тя е била заразена с COVID – 19, в хода на разследването, е възложено медицинско изследване, като резултатът от същото е отрицателен за наличие на коронавирус.

Споделете ни във:

3 коментара за “Починалата в болница „Св.Мина“ не е била болна от коронавирус

 1. Вместо да се заяждат с Болницата -от медицина не разбират даже колкото от *р*восъдие- угоените лакеи на Управата да се вгледат #КОЙ, КАК и ЗАЩО е виновен толкова седмици и месеци след ПАНдемията да липсват ХИЛЯДИ тест-китове за изследване на проби от населението ПРЕДИ да се поболеят с признаци; както и милиони безплатни МАСКИ на лицето; както и ПРЕДПАЗНИ ОБЛЕКЛА, РЪКАВИЦИ, КАЛЦУНИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА ЗА ЗАЩИТА НА МЕДИЦИНСКИЯ ПЕРСОНАЛ ДО ПОСЛЕДНАТА САНИТАРКА И ЧИСТАЧКА.
  ЛЕКАРЯТ НЕ Е САМОУБИЕЦ (защото е компетентен, сульо!)
  Ако се натръшкат първо лекарите, тогава ТИ ЗАКЪДЕ СИ?
  Я да се загащите малко, молим, “страшниците”, че…

 2. ПРЕДИ РАЗБОЛЯВАНЕ С ПРИЗНАЦИ ЗАРАЗЕНИЯТ РАЗНАСЯ И РАЗДАВА ВИРУС ЦЯЛА СЕДМИЦА.
  ТЪКМО ПРЕДИ РАЗБОЛЯВАНЕ ТРЯБВАТ МАСОВИ ТЕСТОВЕ.
  ЛЕЧЕНИЕ НЯМА.
  ОБВИНЕНИЯ ПРОТИВ ЛЕКАРИ СА ПРАХ В ОЧИТЕ, ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ЗАПЛАТАДЖИИТЕ КРАДЛИВИ УПРАВНИЦИ КОИТО РАЗГРАБИХА ДАЖЕ ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ.

 3. Тия нямат ли си РАБОТА (ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ РАЗГРАБЕН, вж.
  frognews.bg/obshtestvo/aktualno/samo-vav-frog-darjavniiat-rezerv-razprodal-predi-mesets-beztsenitsa-jivotospasiavashta-dnes-aparatura.html )
  та се занимават с МЕДИЦИТЕ =защо не били самоубийци=
  “…разследване за причиняване на смърт по непредпазливост в резултат на немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност…”
  КАК РАЗБРАХТЕ, ЧЕ НЕ БИЛА С ВИРУСА, КАТО ДАЖЕ БоБоТРИ ПРИЗНА, ЧЕ ЛИПСВАТ ТЕСТОВЕ???????????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.