АктуалноНовиниСъдТемида

Починалата в болница „Св.Мина“ не е била болна от коронавирус

Окръжна прокуратура – Пловдив води разследване за причиняване на смърт по непредпазливост в резултат на немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност

По повод изнесена в медиите информация за починала на 14 март 2020 г. в  МБАЛ „Св. Мина“, гр. Пловдив – 84-годишна жена,  Окръжна прокуратура – Пловдив води разследване за престъпление по чл. 123 от Наказателния кодекс – за причиняване на смърт по непредпазливост в резултат на немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност.

Във връзка със смъртта на жената и възникнали съмнения, че тя е била заразена с COVID – 19, в хода на разследването, е възложено медицинско изследване, като резултатът от същото е отрицателен за наличие на коронавирус.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Вместо да се заяждат с Болницата -от медицина не разбират даже колкото от *р*восъдие- угоените лакеи на Управата да се вгледат #КОЙ, КАК и ЗАЩО е виновен толкова седмици и месеци след ПАНдемията да липсват ХИЛЯДИ тест-китове за изследване на проби от населението ПРЕДИ да се поболеят с признаци; както и милиони безплатни МАСКИ на лицето; както и ПРЕДПАЗНИ ОБЛЕКЛА, РЪКАВИЦИ, КАЛЦУНИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА ЗА ЗАЩИТА НА МЕДИЦИНСКИЯ ПЕРСОНАЛ ДО ПОСЛЕДНАТА САНИТАРКА И ЧИСТАЧКА.
    ЛЕКАРЯТ НЕ Е САМОУБИЕЦ (защото е компетентен, сульо!)
    Ако се натръшкат първо лекарите, тогава ТИ ЗАКЪДЕ СИ?
    Я да се загащите малко, молим, „страшниците“, че…

  2. ПРЕДИ РАЗБОЛЯВАНЕ С ПРИЗНАЦИ ЗАРАЗЕНИЯТ РАЗНАСЯ И РАЗДАВА ВИРУС ЦЯЛА СЕДМИЦА.
    ТЪКМО ПРЕДИ РАЗБОЛЯВАНЕ ТРЯБВАТ МАСОВИ ТЕСТОВЕ.
    ЛЕЧЕНИЕ НЯМА.
    ОБВИНЕНИЯ ПРОТИВ ЛЕКАРИ СА ПРАХ В ОЧИТЕ, ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ЗАПЛАТАДЖИИТЕ КРАДЛИВИ УПРАВНИЦИ КОИТО РАЗГРАБИХА ДАЖЕ ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ.

  3. Тия нямат ли си РАБОТА (ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ РАЗГРАБЕН, вж.
    frognews.bg/obshtestvo/aktualno/samo-vav-frog-darjavniiat-rezerv-razprodal-predi-mesets-beztsenitsa-jivotospasiavashta-dnes-aparatura.html )
    та се занимават с МЕДИЦИТЕ =защо не били самоубийци=
    „…разследване за причиняване на смърт по непредпазливост в резултат на немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност…“
    КАК РАЗБРАХТЕ, ЧЕ НЕ БИЛА С ВИРУСА, КАТО ДАЖЕ БоБоТРИ ПРИЗНА, ЧЕ ЛИПСВАТ ТЕСТОВЕ???????????

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина