Официално: Цели девет заместник-кметове в екипа на Здравко Димитров

Актуално Гласове Градът Новини Политика

Две нови позиции за вицета разкри новата администрация, отнемат социалните дейности от Георги Титюков

 Местният парламент приема структурата на общината на сесията на 5 декември

Новият градоначалник Здравко Димитров ще управлява с цели девет заместника, с двама повече от предшественика му Иван Тотев. Това сочи предложението на Зико към местния парламент за приемане на новата структура на общината, което ще бъде гласувано на следващата сесия на 5 декември. Новата администрация отваря две нови позиции за вицета на кмета, като разцепва ресорите на общо седмината замове от мандатите на Иван Тотев. Пловдив вероятно вече ще е рекордьор по брой заместник-кметове. В столицата например те са седем.

Предложението на Здравко Димитров към общинските съветници е да приемат структурата със следното разпределение на заместниците му по ресори: „Финанси, здравеопазване, стопански дейности, екология”; „Обществен ред”; „Транспорт”; „Устройство на територията и общинска собственост”; „Строителство и инвестиции”; „Култура, археология и туризъм”; „Образование и бизнес развитие”; „Европейски политики и социални дейности”; „Спорт и младежки дейности”.

Имената на вицетата ще станат ясни едва след сесията и заповедите им за назначение. Освен обявените досега хора в екипа на Димитров, в него се очаква да влезе и Анести Тимчев, който да поеме европейските политики и социалните дейности, като вторите се отнемат от ресора на Георги Титюков.

 

 

 

Споделете ни във:

21 коментара за “Официално: Цели девет заместник-кметове в екипа на Здравко Димитров

 1. ЕХА, СКРИТ ЗАД ТЪЛПА ПИОНКИ -РАЙОННИТЕ ВОЖДОВЕ ОТДЕЛНО- КАКВИТО И ПОПАРИ ДА НАДРОБИ МОЗЪКЛИЯТА = ВСЕ ЩЕ ИМА КОЙ ДРУГ ДА МУ ГИ ИЗЛЕЖАВА ПРИСЪДИТЕ ЗА ПОСТИЖЕНИЯТА СЛЕД “МАНДАТА”.
  КИС-КИС, МАЙНИ, ХАК НИ Е

 2. Поредния цирк в Пловдив. Голям спортист големи локуми. Кмете ама нали няма пари, Мамин ти опоска бюджета, но ти велик си девет не е ли повече от 8. И ти не можеш да смяташ. Ясно е за какво иде реч. Но лъжата и кражбата са описани в библията??? Жена ти къде ще я турим???

 3. А сега нека всеки от тези девет(9) заместници си назначи по осемнадесет (18) под-заместници (като подизпълнители) …и да не забравят съответния брой секретарки или секретари, пиарки или пиари…и т.н. до изчерпване на кадровата скамейка на ГЕРБистите-баскетболисти-пловдивисти-всякаквисти…

  1. Докопал заплатата и място на стената при Снимки „Кметове“ сега разхвърлял по заместници кой за какво да „отговаря“ преспокойно МИКРОцефалната малка главица може да се оттегли В ЛОНОТО НА СВОЯ ГОСПОДАРИН МУТРОПОЛИТА.
   Хак ни е майни: 40% избиратели; под 30% на втори тур ето резултата = срамота!

 4. Броят на заместниците – съобразно дефицитите на кмета. И нежеланието да носи отговорност за решенията си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.