Избраха изпълнител за пробива под гарата

Актуално Градът Новини

Консорциум “Проект Пловдив” спечели обществената поръчка, обявена от НКЖИ за модернизацията на ЖП възел Пловдив. Става дума за проекта, в който е включен пробива под Централна гара. В обединението, което е и единственият участник в търга, влизат “Трейс груп” с 90% от капитала и “Балкантейл” ООД с останалите 10.

Резултатите от обществената поръчка сочат, че офертата на “Проект Пловдив” оценена с максимума от 100 точки. Предложението на консорциума е да изпълни дейностите за  89 милиона и 28 хиляди лева без ДДС. В офертата са заложени още 4 286 000 лева за непредвидени разходи.

Припомняме, че средствата за модернизирането на ЖП възел Пловдив са по проект, финансиран от европейските фондове.

“Трейс груп” е дружество, работило по рехабилитацията на жп линията Пловдив – Бургас и изграждането на някои от линиите на метрото в столицата.

При обявяването на поръчката в документите бе включено и събарянето на Бетонния мост. В последните дни обаче от НКЖИ увериха, че ще се търси друго решение и събарянето няма да се изпълнява в тази поръчка.

Споделете ни във:

6 коментара за “Избраха изпълнител за пробива под гарата

 1. Навиха си го гербавите мошеници, че ше кОпат здраво за много милиони с неизвестни още толкова, но глада за милиони е по- силен от най- високото напрежение.

  1. Щом черно на бяло са подписали (престъпниците), тогава няма какво ПодТеЛето да ме залъгва, че: “…бе включено и събарянето на Бетонния мост. В последните дни обаче…”
   НЯМА ОБАЧЕ, БЕ БУДАЛА, КАТО ЗИНЕ АКУЛАТА

 2. от кантората на пееФФ : ше ви съблечем по три кожи , ше омажем всичко и ще ни избирате цял живот, балъци! каза:

  Супер сте, гербави педерасти крадливи!

 3. Тази глупост за усвояване на европари, заедно с другите глупости, като прекъснатата връзка при Католическата църква и предстоящото задръстване до тунела върху разкопките, ще съсипе Пловдив окончателно. Единственото спасение от километричните задръствания ще е в превръщането на целия град в синьо-зелена зона, което ще направи ползването на автомобили неизгодно за гражданите.

  1. Да бе, да – забранете автомобилите в Града за най-лесно “решаване” на трафико, забранете таксетата, забранете файтони, каляски и каруци, че да рахатяса тъпоъгълнио баскетБудала мозъклия, хитро забарикадиран зад десетина зам-ове съ-партийци.
   Ша крачим Горди Неандерталци по най-дългата пешеходна Зона в Галактиката напред към светлото бъдеще на ФеодализАма, ПОСЛУШНИЦИ на МУТРО’ПОЛИТ’ик Методиев начело…
   ГЕРБ форевър!
   (САРБ = Селянки за Амер. Р. Б. ф краен случай!)

 4. “ПРОБИВА ПОД ГАРАТА” СЕ ПРЕВЕЖДА НА БЪЛГАРСКИ КАТО:
  === ОПУСТОШАВАНЕ НА ГОЛЯМА ЦЕНТРАЛНА ГРАДСКА ЧАСТ ПРЕД =ОТСАМ И ЗАД =ОТТАМ ГАРАТА С ИЗКОПИ, РАМПИ, ПОДПОРНИ СТЕНИ, СТРАХОТИИ, ПИКАЛНИЦИ ТАКА ЧЕ ПРОСТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ ДА НЕ МОЖЕ ДА ПРЕКОСИ ОТ ТОЧКА А ДО Б.
  СОФИЯНЦИ ЗАЗИДАХА ОГРОМЕН ОФОРМЕН ПОДЛЕЗ ПРЕД ТРАНСПОРТНА = БЕЛЯ ЩОТО.
  КИТАЙЦИТЕ ПРЕКОСИХА ПОЛОВИН АФРИКА С ЛЕКИ АЖУРНИ СТОМАНЕНИ ПРЕМОСТВАНИЯ ЗА ТРАФИК И ЖП ВИСОКО НАД ЖИРАФИТЕ.
  ПЛОВДИВ Е ЗАБРАНИТЕЛЕН ГРАД …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.