ГрадътЖивотНовини

Търсят средства за лечението на баща на две деца

Изненадваща диагноза „Рак на панкреаса“ е получил баща на две деца от Пловдив – Иван Нейков. Той се нуждае от средства за лечение, като сумата, която трябва на фамилията е около 150 000 лева. Ето какво написа неговата съпруга:

 Добри хора, обръщам се към Вас с молба за помощ, защото най- коварната болест се промъкна и в нашия дом. Появи се неусетно като змия- безшумна и отровна, за да се настани агресивно в тялото на съпруга ми Иван.

Иван е един от вас, баща на две деца, който с обич и честен труд обгрижваше семейството ни доскоро . Един рутинен преглед преди месец преобърна целия ни свят.   Диагнозата „Рак на панкреаса“ бе шокът, който се стовари над домът ни.

Но Иван има шанс да живее! Семейство ни е обикновено и ще ни е невъзможно да се справим финансово в тази ситуация за неговото лечение. С Вашата подкрепа той може да пребори рака!

Завършването на сина ни тази година бе повод за бащина гордост и щастие и Иван истински вярва , че  ще успее да види така и дъщеря ни! Заедно можем да помогнем на един български баща да оцелее.

Никой не бори сам!!!

Благодаря Ви от сърце и душа! Пазете себе си и близките си!

Пояснение за целевата сума и офертата: към момента имаме оферта само за предварителните изследвания, които се правят и след това ще ни бъде дадена оферта за лечението, като по предварителни разговори с други пациенти ще е ~150,000 лева.

Как да помонете може да видите от този линк.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина