Какви са предимствата на дългосрочния наем на автомобил?

Живот Новини

 

За разлика от традиционния период за наемане на автомобили, дългосрочните наеми често са добър вариант за бизнес. Много ръководители не знаят до каква степен ще се развие бизнесът им или кога ще напуснат района, в който работя. Поради тези причини, дългосрочното отдаване на автомобил е чудесен вариант. 

Щом ще предприемаме действие, което ще оказва влияние в живота ни за по-дълго време, то тогава е желателно да се ориентираме към надеждни, компактни и комфортни превозни средства. Автомобилите под наем на компанията Green Rent A Car отговарят точно на тези условия. В greenrentacar.bg ще открием разнообразие от икономични, хибридни и нови коли с нисък разход на гориво на най-предпочитаната марка в света – TOYOTA. А от сайта им може да се информираме за цените, както и подробности по условията за наем, които не трябва да пренебрегваме. 

За да наемем кола, трябва да отговаряме на определени изисквания, като например възраст и стаж зад волана. Разбира се, услугата автомобили за дългосрочно отдаване не се използва само за бизнес цели. Например, ако планираме ваканция, за периода от две, три или повече седмици, много по-рентабилно ще е да наемем автомобил, от колкото  да използваме градски транспорт или услугите на таксиметровите фирми. Освен пътните разходи, които си спестяваме, този вид услуга има и много други ползи. 

 greenrentacar.bg

Всички познаваме онова чувство на несигурност, което се поражда в нас, когато трябва да караме собственото си превозно средство. Ние носим отговорност за цялата застраховка, поддръжка, документация и пълномощни. 

Когато избираме кола за дългосрочно ползване, не се занимаваме с цялата документация, поддръжка, застраховки и пълномощни, които ще ни трябват, а рент а кар компанията за автомобили под наем ни ги осигурява. Друго предимство, което ни предлага дългосрочният наем е това колко голяма гъвкавост и право на избор имаме. В зависимост от договорените ни условия, можем да върнем или заменим колата, когато пожелаем. От друга страна, ако удължаваме престоя и пътуването си, тогава договорът ни може да бъде удължен, за да отговори на нашите планове. 

Друго предимство, което тази услуга ни предоставя, е че не ставаме участници на амортизация. Когато закупим собствена кола тя незабавно губи своята стойност. Тази мигновена амортизация означава, че ще получим по-малко от това, което сме платили, ако се решим да го препродадем. За щастие, това не е нещо, за което трябва да се притеснявате с кола под наем. Тъй като колата не е наша собственост, ние няма да понесете загубата на тази амортизация. Вместо това можем да се насладим на всички предимства, които ни дава една нова и комфортна кола, без да имаме никакви притеснения и финансови тежести. 

 

Споделете ни във:

1 thought on “Какви са предимствата на дългосрочния наем на автомобил?

  1. Всички познаваме онова чувство на несигурност, което се поражда в нас, когато трябва да караме собственото си превозно средство. Аз по голяма простотия не съм чел.Не мисля че е по добре да отидеш на море с кола под наем.Няма по хубаво от личен автомобил.Един приятел си беше взел кола под наем….Ами извинете но миришеше на зла гад в тая кола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.