Дрон снима Пеещите фонтани

Живот

Вижте снимки от водната атракция в действие

Обектив на Под тепето успя да хване в детайли близо 10-минутния тест на новите Пеещи фонтани в Цар-Симеоновата градина. Водната атракция в парка бе пусната снощи и заради снимките на рекламния филм за Пловдив, който скоро трябва да се завърти по големите комуникационни канали. Дрон засне фонтаните от височина, а гледката събра стотици зяпачи около все още несвалените метални заграждения, опаковали езерото. Публика аплодира водното шоу и от съседното заведение, от което доволни потриват ръце за безплатното шоу за клиентите, което общината им осигури срещу близо 3 милиона инвестиция. Снощи водата се съчета с пламък, тъй като край езерото огън въртя формация Инри.

А спектакълът наистина е впечатляващ. Няколкото вида водни съоръжения „играят” според музикалната програма от класика в синхрон с ефектното цветно осветление. Зяпачите коментираха, че водата сякаш оживява в различни фигури. Едни виждаха делфини в падащите по специфичен начин струи, други ято от фламинго.

Пеещите фонтани ще бъдат открити официално на 22 май, след раздаване на наградите Пловдив. Лично премиерът Бойко Борисов ще пусне механизацията на атракцията, която без съмнение ще е една от най- предпочитаните градски дестинации за пловдивчани и гости.  

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.