ГрадътЖивотЗабавлениеНовини

В Пловдив представят имуномодулатор – мощна природна терапия срещу рака

Иновации от последно поколение впечатляват на изложбата „Медикус, Денто, Галения 2018“

Силен интерес предизвиква имуномодулатор – мощна природна терапия срещу рака, изпитан от много пациенти, които са успели да преборят болестта без химиотерапия

Зъболекари и мениджъри на дентални клинки обсадиха изложбата още преди официалния старт. Те бързаха да се снабдят с модерни уреди и материали

Иновативни експонати грабнаха вниманието на посетителите на изложението  „Медикус, Денто, Галения 2018“. То  продължава от 17 до 20 октомври в Международен панаир Пловдив с участието на повече от 100 водещи фирми от 15 държави.

„В тези високо технологични изделия са закодирани тенденциите за развитие на различни области от медицината. Тяхното бъдеще е насочено към по-прецизно, по-бързо и по-комфортно лечение“, заяви при откриването д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив, който организира деловия форум. Той беше откри от заместник-министъра на здравеопазването Светлана Йорданова.

Убеден съм, че отличната организация, многообразието и актуалността на демонстрираните продукти и услуги за пореден път ще предизвикат интереса не само на български, но и на чуждестранни производители, търговци и инвеститори, се казва в поздравителния адрес на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, изпратен до ръководството на Панаира.

Изложителите са сигурни, че предприетите и предстоящите реформи в здравеопазването ще стимулират модернизирането на сектора, затова предлагат апаратура и изделия от последно поколение, изтъкна в словото си кметът на община Пловдив инж. Иван Тотев.

Участниците в „Медикус, Денто, Галения 2018“ презентират медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, диагностични и стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства.

След като преряза лентата, заместник-министър Йорданова разгледа експозициите. Тя беше впечатлена от мултифункционален скенер, предлаган от българска фирма, и от иновативни експонати на компания от Япония, чиито представители я посрещнаха облечени в традиционни японски кимона. Фотодинамична антибактериална терапия е хитът на техния щанд.

Посетители се възхищаваха от натурални препарати за лечение на тежки заболявания, като Паркинсон, епилепсия, болест на Крон, Алцхаймер и други. Един от нашите имуномодулатори е мощна природна терапия срещу рака, изпитана от много пациенти, които успяха да преборят болестта без химиотерапия, обясниха изложителите.

Зъболекари и мениджъри на дентални клинки обсадиха изложбата още преди официалния старт. Те бързаха да се снабдят с модерни уреди и материали, предлагани на преференциални цени от производители и търговци.

Експозициите представят най-актуалните тенденции, научни постижения в различни области на медицината и новости от практиката. Те се намират в палата 11 и може да бъдат разгледани от 9 до 18 ч., а в последния ден – до 14 часа.    Специалистите имат право на безплатен достъп след онлайн регистрация в сайта на Международен панаир Пловдив. Билетът струва  4 лева, за ученици, пенсионери и инвалиди е 2 лева.

Той важи и за други прояви, които се провеждат паралелно:  Специализирана изложба „Цветна есен“ (17-21 октомври), Панаир на колекционерите „Булколекто“ (19-21 октомври), киноложки изложби и финали за Световната киноложка купа (20-21 октомври). Гостува  изложение на американски автомобили и мотоциклети (20-21 октомври).  Световно първенство по савате за мъже и жени ще се състои от 18 до 20 октомври.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина