ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Героите на деня

300 задръстиха Тримона на актьорски кастинг

Пенсионирана учителка рецитира „Опълченците на Шипка“, коминочистачът Христос разказва мръсни вицове, сляпо момче реди монолог

Незрящият Дилиян Манолов чака реда си
Незрящият Дилиян Манолов чака реда си
От 16 до 76 – в този възрастов диапазон варираха кандидатите за участие в риалитито „Кастинг“ на БНТ, който се провежда в момента в хотел „Тримонциум“. Още в ранни зори повече от 300 мераклии за слава в най-новия сериал на медията задръстиха фоайето на петия етаж, за да попълнят формуляри преди да влязат и да покажат майсторството си пред журито.

„Като прочетох, че буквално ще разполагат с живота ми, взех да се отказвам“, колебаеше се с химикал в ръка 76-годишната Лидия Опълченска. Русокосата дама в напреднала възраст бе докарана с ефектни кожени ботуши и панталон. Въпреки че разчита повече на певчески данни, тъй като има 18 години зад гърба си в певческо дружество „Ангел Букорещлиев“, тя бе с нагласата да рецитира „Опълченците на Шипка“. Лидия е работила 38 години като детска учителка, след като не могла да стане актриса. Затова пък се омъжила за актьор – Енчо Опълченски, който починал.
„Какво става тук, какъв е тоя народ?“, чудеше се коминочистачът Христос от Главната. Image title
Той се появи във вечния си черен тоалет, с четка в ръка и тутакси грабна да попълва формуляр. Щом е за актьори, ще разкажа някакъв мръснишки виц за секса, наточи се коминочистачът с увереността, че ще събере очите на журито.

Чинно чакаше реда си, за да застане пред камерите и 18-годишният Дилиян Манолов. Тийнейджърът бе придружаван от майка си, тъй като е сляп, но от години посещавал театралната трупа в Общински детски комплекс. Дилиян бе подготвил монолог от прочутата пиеса „Ръкомахане в Спокан“, в която в момента блести актьорът Иван Бърнев. 

Image title
Куп засукани мадами бяха дошли да впечатляват журито не толкова с умения, колкото с тела и хубост. Имаше бардове с китара, бардове без китара. Идвам да ставам Стефан Данаилов на дърти години. Ще ми се да се снимам в ново продължение на „На всеки километър”, подчерта 62-годишният Стоян. Тука трябва и способности, не само желание. Виж това, изперчи се Иван Георгиев, задрънка на акустичната си китара и подхвана руска песен. Завършилият в Москва ветеран бе решил да скрие топката на журито с рецитиране на поезия на руски и пеене на руски. Този език ми е призванието. Сега съм преводач, казва бившият учител. От ръкава щял да извади и специалния си жокер- нумерологията. Дай си датата и ти правя точен хороскоп за минута, допълни Иван и не скри, че знае рождените дати на всички политици и обществени личности.

Ученици и студенти по актьорско майсторство също пробваха шанса си. Само Коминочистачът Христос ще пленява журито с мръсни вицове
Коминочистачът Христос ще пленява журито с мръсни вицове
един обаче ще получи роля в бъдещия сериал, обясни режисьорът на „Кастинг“ Атанас Христозков.Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина