ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БългарияЕвала

Жан Рено бяга от нацистите в историческа драма довечера на Филмовите нощи

Image title
Филмовите нощи връщат зрителите 69 години назад отново точно в средата на юли, за да разкажат ужасяващите факти около операция „Пролетен бриз” с помощта на великолепната игра на Жан Рено от 21:15 часа. Най-новият филм на актьора- „Хайка”, ни пренася във Франция през 1942. Джоузеф е на единайсет и тази юнска сутрин трябва да отиде на училище с пришита жълта звезда. Между добронамереност и презрение, неговите еврейски приятели и техните семейства, се опитват да се приспособят към живота в окупирания Париж. Поне така си мислят до сутринта на 16 юли, когато крехкото им щастие се преобръща.
Светът на младежките блянове и светът на мръсните мутренски сделки от българския преход се преплитат в „HDSP: Лов на дребни хищници” от 23:30 часа. Планирайки отвличане на расови котки с цел пари за море, Хани, Бети и Спейса срещат Лимката – техен връстник с проблеми в общуването, на когото всячески се опитват да помогнат. Докато не се появява тъмен субект, който ще промени плановете им.

Организаторите на традиционния филм фест напомнят, че при летни изненади в метеорологичната обстановка, закупените билети важат за друга прожекция по избор от програмата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина