ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БългарияЕвала

Да помогнем на Ани!

Да помогнем на Ани!

Image title
Омбудсманът Юлия Юрдекова и председателят на „Съюз за Пловдив” Дани Каназирева  подеха благотворителната кампания в помощ на 20-годишната студентка Ани Тодорова и излязоха с призив към пловдивчани. „Нека и ние помогнем на Ани да се върне към нормалния си начин на живот и бъде отново здрава. И тя като всички нас, има мечти и желания, доскоро беше жизнерадостна и енергична, танцуваше народни танци, беше изпълнена с много ентусиазъм, готова да реализира мечтите си. Да й помогнем да пребори тумора. Като се отзовем всички”. На Ани предстои операция и лечение между 3 и пет месеца във Франция.
Това няма да е просто Коледен подарък за Ани – това ще е животоспасяващият жест на нас пловдивчани към 20-годишната студентка, каза Юлия Юрдекова.  500 детски рисунки ще бъдат разпродадени на 24 декември в помощ на Ани – но това е началото, което сложихме от „Съюз за Пловдив”. Очакваме още млади хора да се включат и дойдат на 24 декември на Главната улица, още деца да дарят рисунките си”, обяви Дани Каназирева. 500-те рисунки са на деца от цялата страна от конкурс „Любимото кътче от моя град”. Ръководството на читалище „Европа” ги предостави на Дани Каназирева за благотворителната кампания.
”Събираме се на 24 декември в 12 ч. пред Военния клуб. В 13 ч. всички доброволци, млади хора ще застанат с картините в шпалир от Военния клуб до Джумаята по протежение на Главната улица”, заяви един от младежките организатори в „Съюз за Пловдив” Веселин Козарев.
Разчитаме на младите хора – да се включат на 24-ти. Разчитаме и на още деца, които да дарят рисунките си. Обръщаме се с призив към гражданите, към съсловните  и неправителствени организации да дойдат на 24 декември на Главната улица  и закупят по една детска рисунка. Цената й е 20 лева”, заяви Дани Каназирева.
Преди това – на 22 декември в Концертна зала организираме благотворителен концерт за Ани, съобщи Юлия Юрдекова. Ще пеят Васил Петров, Нели Солакова и приятели. Цената на билета е 5 лева.
В помощ на Ани се включиха и в „Байландо”, а нейни колеги танцьори от фолклорните ансамбли в Пловдив с концерт на Античния театър през есента. Дружеството на пловдивските художници под патронажа на омбудсмана Юлия Юрдекова и младежкия делегат Борис Тилов също организира благотворителна изложба в подкрепа на Ани.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина