ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
КриминалеНовиниТемида

Повдигнаха обвинение на кмета на Войнягово за обира на пенсионерски клуб

Арестуваха 31-годишния кмет на Войнягово за обир на пенсионерския клуб в селото. Районна прокуратура – Пловдив привлече Тодор Танковски като обвиняем за това, че на 17 юни в чрез използване на лек автомобил Мицубиши и секретен ключ, е откраднал печка, тип „камина“, с водна риза и част от свързващи елементи за парна инсталация, всичко на обща стойност 246 лева, от Клуб на пенсионера. Той разглобил печката и я продал на части, а парите пропилял на хазарт.

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура – Пловдив. Кметът е бил осъждан два пъти за престъпления от общ характер, като е изтърпял наказания „пробация“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Много ясно че вратата се отключва с ключ. ИМА ЛИ ВЛИЗАНЕ С ВЗЛОМ НЕ НЯМА ВЪПРОСНАТА печка е един стар отпадък който над 10 г седеше и няма кой да го изхвърли.Моля покажете снимки на печката които имате.Господа Рамбовците от РУ Карлово нека се заемат с циганската мафия която е денощно в село Войнягово и село Дъбене да не се занимават с поръчки. Оставете кмета да работи и да ни помага.Стига медийни простотий и селски историй.Освободете Кмета да помага на обикновените хора ние сме с него.Бог да пази България

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина