ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътКултураНовини

Пловдив чете на 12 юни 2024 г.

На Литературен кът към Алеята на книгата на 12 юни гостуват в „Клуба на добротворците“ – спорт, игри и четене с водещи доброволците на фестивала. 

„Заповядайте на 12 юни от 10:30 часа на Литературен кът, за да се забавляваме, потренираме и, разбира се, да четем!“, канят организаторите.

В15:30 в рубриката „Четем на глас“ доброволците на фестивала четат на най-малките. В 17:00 ч. Венцислава Великова от VelikovaART представя „Истории от картини“ – техника за създаване на картини на една кука.

image.png

В 18:30 ч. Списание „Нула32“ представя юнския си брой 36 – „Защо ни е култура?“ традиционно в рамките на фестивалната програма. Заповядайте на Plovdiv STAGE PARK в подножието на Младежкия хълм,с питие в ръка и широка усмивка, за да чуете Панайот Стефанов и Владислав Севов – автор на темата на броя.

image.png

Отново на Plovdiv STAGE PARK заповядайте на среща разговор с Крис Клийв (Великобритания), автор на романите „Злато“, „Възпламеняване“, „Другата ръка“, „На смелите се прощава“ от изд. ICU, със специалното участие на Иво Иванов и Камен Алипиев – Кедъра, Невена Дишлиева-Кръстева (издател) и Елка Димитрова (преводач).

image.png

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина