ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БългарияПод небето

Представят книга за най-добрите 50 спортисти от Пловдив

Трима журналисти събраха в книга 50-те най-добри спортисти

55 изтъкнати пловдивчани са гласували за класацията   

Книга за 50-те най-добри пловдивски спортисти ще бъде представена тази вечер в Радио Пловдив. Тя е по идея на журналистите Нейко Дамянов, Илия Кисимов и Диян Никифоров. Книгата се издава под егидата и със съдействието на Община Пловдив и Радио Пловдив във връзка с предстоящата 2019-та, когато град Пловдив ще бъде Европейска столица на културата: „Пловдивският спорт – топ 50”. Екипът се обърна към 55 изтъкнати пловдивчани от различни области на обществения живот, които дадоха своя вот за определяне на класацията. Героите в нея ще бъдат в основата на специална книга.

В началото на месец ноември 2017-та на специална пресконференция в Общината имената на спортистите, които са намерили място в престижната и авторитетна класация, бяха обявени по азбучен ред. Сега предстои да бъде направена следващата крачка. 

Тази вечер (24 януари) от 17 часа в Първо студио на Радио Пловдив в присъствието на отличниците, намерили място в „Топ 50”, както и на хората, които дадоха своя вот, официално ще бъде обявена самата класация. По щастливо и приятно съвпадение в нея влизат едни от най-великите спортисти на България за всички времена, които са от Пловдив и областта и повечето от тях са потвърдили своето присъствие.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина