ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Жителите на „Източен“ ще вадят документи за самоличност в центъра

Приемът на заявления за документи за самоличност в Шесто РУ временно е пренасочен към сектор “Български документи за самоличност” на ул. “Волга” 70 в сградата на Второ РУ

От 25 септември до 6 октомври е въведена временна организация за гражданите, които живеят на територията на Шесто РУ, да подават заявления за издаване и подмяна на български лични документи в сектор “Български документи за самоличност” на ул. “Волга” № 70 в Пловдив.

Шесто РУ град Пловдив обслужва територията на район “Източен” с площ 5.45 кв.км и население около 70 хиляди души. Второ РУ обслужва територия от гр. Пловдив с граници: на север – северния бряг на р. Марица, на запад околовръстния път при землището на кв. “Прослав”, юг – Софийската ЖП линия на изток бул.”Цар Борис ІІІ Обеденител”, пл. “Централен”, ул.”Кн. Александър І” и ул.”Р. Даскалов”. На територията са разположени 2/3 от район “Централен” и целия район “Западен”. Районът на управлението обхваща 95% градска част и около 5% земеделски земи в землището на кв. “Прослав”.

Областната дирекция на МВР поднася извинения за временното неудобство.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина