ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ИзбориНовини

Руси Чернев отвори приемна с номер 46 до Централна поща

Кандидатът за кмет откри официално предизборната си кампания и представи екипа си от районни кметове и общински съветници

„Пловдив се развива, но хаотично, моята задача е да подредя града. Имам силен екип и ясна програма, по която да го направя.“ Това заяви кандидатът за кмет Руси Чернев, подкрепен от инициативен комитет и ПП „Консервативна България“ по време на официално откриване на предизборната си кампания на пл. „Централен“, под часовника на Централна поща.

Това е и мястото на приемната, която от днес отваря врати и до края на кампанията ще бъде работния офис на кандидата за кмет и екипа му. Има символика в избора на място – няма време за губене за града.

На събитието се събраха стотици пловдивчани, които пристигна на шест лъча от всички райони на Пловдив.

На чело на шествието вървяха кандидатите за кметове на райони, които бяха представени на сцената от Руси Чернев. За „Централен“ кандидат е Руска Вълева, завършила „Реклама и пазарни отношения“ в Германия  и доскорошен ръководител на отдел „Маркетинг и комуникации“ в Община Пловдив. За „Тракия“ претендент е настоящият общински съветник Костадин Гаров. „Той спечели изборите още през 2015 г., но за жалост победата му беше открадната с нечестни средства“, коментира Чернев.

За най-големия и с най-тежки инфраструктурни проблеми район – „Южен“, ще се бори Иван Димов, който е завършил Университета по хранителни технологии и ръководи успешен бизнес. В „Западен“ се кандидатира за кмет медицинският специалист Латинка Димитрова, инициатор на подписката за откриването на два денонощни детски спешни кабинета в общинските болници, която вече набира скорост. За район „Източен“ в надпреварата влиза икономистът Ивелина Радева, председател на фондация „Грижа за живот България“.  Екипът залага на Тодор Кирилов IT специалист за район „Северен“.

Руси Чернев представи и пълна листа за кандидат за общински съветници, които ще се борят за доверието на пловдивчани с номер 46. „Много е важно да преборим апатията, да Ви мотивираме да отидете да гласувате на 29 октомври“, обърна се към присъстващите журналистът. Той призова пловдивчани да изберат в Общинския съвет интелигентни и подготвени хора, които да имат волята да защитават интересите им като председателя на Пловдивската Камара на строителите Пламен Иванов, Дора Рангелова-Кузманова, Ивайло Русинов.

Руси Чернев очерта първите задачи на бъдещия кмет: подобряване качеството на градския транспорт чрез връщане на общината като основен превозвач; въвеждане на зелена зона и зелена вълна на всички основни кръстовища, за да се разтовари трафика и слагане на ред в презастрояването. Специален приоритет ще бъде грижата за децата и образованието.

„Още от момента, в който се запознах с Руси Чернев, разбрах, че ще се превърнем в добър екип. Мислим в една посока – той има модерни идеи за развитието на града, а ние имаме управленски опит и ще бъдем силна негова подкрепа“, това заяви председателят на ПП „Консервативна България“ Борис Ячев и пожела успех на всички с бюлетина номер 46.

По атрактивен начин семпай Ганчо Ганев даде мощен заряд на кампанията. С уникално тамешивари с голи ръце той разби девет бетонни блока, символизиращи модела на управление в Пловдив и обяви: „Най-силното карате подкрепя най-силния кандидат за кмет!“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина