ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
СъдТемида

Пет години затвор за разпространение на над 1,6 кг хероин

Турският наркотрафикант Кая Гюл ще плати и глоба от 20 хиляди лева

Пет години ще лежи в затвора турският наркотрафикант Кая Гюл за разпространението на 1649,21 грама хероин на обща стойност 163 270,20 лв. Той бе осъден от Пловдивския окръжен съд, като освен, че влиза зад решетките, ще трябва да плати и глоба в размер на 20 хиляди лева. Наказанието той ще изтърпи при първоначален Общ режим.

Гюл беше признат за виновен в това, че на 11 април тази година в Пловдив и Куклен, като съизвършител в съучастие с Гюнай А., без надлежно разрешително, е държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества в особено големи размери. Подсъдимият се призна за виновен и сключи частично споразумение с прокуратурата, което беше одобрено от съда. Другият подсъдим по делото Гюнай отказа да сключи споразумение с обвинението, като изрази желание делото за него да продължи по Съкратено съдебно следствие.

Дамата бяха арестувани при операция на 12 април, преди осъществяването на сделка с дрогата. Тя трябваше да се осъществи на паркинг пред блок в Кючук Париж. Гюнай е купувачът, а Кая Гюл е трафикантът на хероина от Турция.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина