ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
СъдТемида

Сюрен Борисов се изправя пред Темида с 3 обвинителни акта

ММА боецът е нанесъл леки телесни повреди на Жулиен Търновалийски и неговите приятели

Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт в съда срещу 24-годишния Сюрен Борисов за нанасяне на леки телесни повреди по хулигански подбуди, след побоя пред Галакси.

Борисов е предаден на съд за това, че на 28 декември 2015 г. е причинил на Жулен Търновалийски и двама негови приятели –  двадесетгодишните  Мариян и Марин леки телесни повреди, За Жулиен и Мариян, побоят е довел до разстройството на здравето извън случаите на средна и тежка телесна повреда, а за третия – Марин – болка и страдание.

По делото е установено, че на същата дата обвиняемият посетил с приятелката си, Пепи Мошукова,  в пловдивската дискотека Галакси. Там били и тримата младежи, които в последствие се оказват пострадалите. При напускане на заведението, Сюрен и Търновалийски  влезли в спор заради красивата девойка.  Търновалийски нарекъл момичето „секси“, което се оказало разковничето на разразилия се скандал. Словесната битка бързо прераснала в  агресия от страна на Сюрен и той посегнал на дръзналия да безпокои Мушукова. Борисов, който е професионален ММА състезател, бързо съумял да се справи с трите момчета, които се изправили на пътя му. От събраните доказателства по делото става ясно, че обвиняемият е нанесъл удари с юмруци и ритници на тримата пострадали.

Побоят е бил наблюдаван от четирима свидетели, които се  възмутили от видяното и се опитали да окажат помощ на пострадалите. Разпитан в хода на досъдебното производство побойникът Борисов не се е признал за виновен.

Фактическата обстановка по делото се установява от показанията на свидетели, съдебно-медицински експертизи, веществени доказателства и от други материали по досъдебното производство.   

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина