ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ИзбориНовини

Правителството в оставка се събира на последно редовно заседание

Днес от 15 часа кабинетът „Петков“ ще разгледа 37 точки

Министрите ще започнат с доклад за състоянието на националната сигурност през миналата година и ще завършат с Наредба за изискванията към соковете от плодове и някои сходни продукти, предназначени за консумация от човека, и приемане на Тарифа за таксите, които се събират от Изпълнителната агенция по лозата и виното.

В дневния ред на МС са и доклад за одобряване на условията по проектодоговор за застраховка „Обща гражданска отговорност“, покриваща отговорността за ядрена вреда на „АЕЦ Козлодуй“; проект на решение за одобряване на Българската банка за развитие като получател на заеми с държавна гаранция; проект на решение за временно закриване на консулството на България в руския град Екатеринбург; проект на решение за одобряване проектозакон за защита на хората, подаващи сигнали или публично оповестяващи информация за нарушения и др.

Кабинетът в оставка ще одобри и допълнителни разходи/трансфери за 2022 г. за финансово осигуряване на дейности по Програмата за изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски ясли, детски градини и училища 2020 – 2022 г.

Източник: offnews.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина