ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Изпод тепетоМнения

Депутатска съпруга като Барби

Общинската съветничка от ГЕРБ Татяна върти розов волан на пинки Пежо

Кара временно колата на дъщеря си

Розовата пантера с розов волан и розово огледало за обратно вижданеКато Барби се движи из улиците на Пловдив депутатската съпруга и общински съветник от ГЕРБ Татяна Йорданова. След двата огнени атентата срещу автопарка на фамилията половинката на народния представител Антоний Йорданов скочи в розовия автомобил на щерка си, който събира погледите из града откъдето и да профучи. Под тепето вече ви разказа за пинки возилото на малката Йорданова детайлно. То е подарък от Антоний, а доскоро на задницата й се мъдреше „Тати ми я купи”. Надписът обаче бе свален, щом бедите сполетяха семейството и се наложи майката да приеме временно шефството над Пежото. А то има нов умопомрачителен ъпгрейд, отново в Барби стилистиката. От скоро воланът и огледалото за обратно виждане са тапицирани в розов плюш. Невероятната стайлиг хрумка лъсна днес, по време на общинската сесия, до която Татяна Йорданова дойде зад розовия волан.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

8 коментари

  1. Надписът „Тати ми я купи” мен ме втрещи! Дано да не го слага на всичко, което тати й купува:) Колко трябва да си умен, интелигентин не знам, дано наистина да е поне чаровна:)))))

  2. Момичето не е изобщо сбъркано напротив ! Не съдете хората вижте първо себе си след това говорете кой какъв е ! Момичето е умно,интелигентно и чаровно !

  3. Една вечер тази зима видях малката шофиорка,щерката да се целува с друго момиче.Малката явно е лесбиика това се случи в Смирненски на спирката на дунеруте.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина