ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Героите на деня

Кунева даде старт на гражданска анкета в Пловдив

Лидерът на ДБГ на разходка из центъра

Ако подслушването продължи, няма да остане бизнес в България, смятат от партията

Image title
Имате чисто, честно излъчване, г-жо Кунева. Вярваме ви! Така 65-годишен мъж посрещна лидера на Движение България на гражданите в предизборната шатра на партията край Военния клуб днес по обяд. Меглена Кунева дойде под тепетата, за срещи с пловдивчани и за старт на гражданска анкета, в която избирателят сам да подскаже какви проблеми иска да бъдат решени. Тук сме да чуем хората, а не те да слушат нас. На тях им писна от празни приказки. Искаме да знаем техните условия, техните искания. А те най-често искат справедливост, по-добър живот, бъдеще, коментира идеята за гражданската анкета вторият в листата на Пловдив и координатор на партията под тепетата д-р Димитър Шишков.

Image title
Кунева си побъбри със симпатизанти, със случайни минувачи, с търговци по центъра по време на обиколката си. Видя се със стари познати, с които коментира държавни проблеми и лични теми, като смъртта на общ приятел.

Image title
Нашата кампания ще е такава- сред хората. Без возене с автобуси, без тежки и скъпи организации. Който иска, може да се запознае с програмата ни очи в очи с нас. Разчитаме на срещите, а не на скъпите мероприятия, възхваляващи и внушаващи несъществуваща сила, коментира челникът в ДБГ листата Калин Томов.

Image title
Бойко Борисов явно се притеснява, тъй като прави опити за очерняне на имиджа ни с анонимни издания, които се разпространяват из града. На това ние ще отговорим с нормалност. Нас не ни е страх от очерняне, подчерта още Томов по повод появил се анти ДБГ вестник из Пловдив.

Кунева не пропусна да коментира най-актуалната тема в държавата в момента- БГ Уотъргейт. Големият проблем не е в подслушването на политиците. Проблемът е, че подслушването се използва за икономическа принуда. Когато слушат един бизнесмен, научават всичко и за събеседника му. А с това могат да го притискат. Няма бизнес, който да остане в България при това, което се случва. Няма такъв. Браво на г-н Цацаров за това, което прави, адмирира действията на главния прокурор Кунева. С тези прийоми закриват работни места и бизнеси, допълни Томов. Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина