ГрадътЗабавлениеКултураНовини

Лятното турне на Мария Илиева „100 причини“ премина през Пловдив

Фурор от емоции и сълзи от щастие предизвика концертът на Мария Илиева в Пловдив. Певицата и бендът ѝ дадоха на публиката поне 100 причини да бъдат добре и Летният театър отвърна с нестихващи аплодисменти и енергия. Почитатели на всякаква възраст – от най-малките деца до най-възрастните – пяха, танцуваха и скачаха в ритъма на най-големите хитове на звездата. 

Кралицата на българската поп музика блестеше в поредна рокля, създадена специално за нея и турнето от топ дизайнера Радичев. Дивите от трио Trinity, беквокали на концерта, представиха авторската си музика, а веднага след това Мария покани при нея на сцената двама почитатели, спечелили възможност за това чрез съвместната игра с БГ Радио „100 причини да кажеш обичам те”. Развълнуваните фенове бяха дошли специално от Варна за концерта и с огромна благодарност Мария им посвети емоционално изпълнение на „Любов”.

Следващите концерти от турнето са в Русе на 27 август и Плевен на 12 септември. Съвсем скоро Мария обяви още две летни дати – феновете по Южното Черноморие ще могат да се насладят на музиката ѝ на 31 юли, а за столичани е запазено навечерието на именния ѝ ден – 14 август в Кино Кабана. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина