ВластНовиниПод небето

Асфалтират улици в Оризари и Крумово

Започва ремонт на улици в две села на Община „Родопи“. Това са улиците „Трети март“ в село Оризари и „Васил Левски“ в Крумово. Стартът на строителните дейности даде кметът на общината Павел Михайлов.

В Крумово го посрещната 30 човека. Улицата, която носи името на Апостола на свободата изглежда като черен път, оплакаха се те.

Хората трудно използват автомобилите си, а преминаването на майки с детски колички е почти невъзможно, разказаха присъстващите.

Поели сме ангажимент към жителите на общината и ще го изпълним. Началото на ремонта на улица „Васил Левски“ в Крумово е поредното доказателство, че не само давам обещания, а работя за тяхната реализация„, коментира Михайлов. Той уточни, че улицата е с дължина почти половин километър и е с изградена канализация.

Ремонтът предвижда подмяна на водопроводните тръби, нова тротоарна настилка и бордюри и цялостно преасфалтиране. 

Основен ремонт ще бъде извършен и на улица „Трети март“ в Оризари. Той включва асфалтиране, нови бордюри и тротоари. Финансирането на строителството е по Фонд ФЛАГ, допълни кметът.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина