БългарияВашите писма

Тарикат спира в зелени площи

Вдига скандали на служителите от „Градини и паркове“, че му разваляли мястото за паркиране (СНИМКИ)

Жител на високите блокове в края на бул. „Марица – Юг“ в пловдивския район „Централен“ упорито отказва да прекрати ежедневните си нарушения, превърнати в безнаказан навик. Собственикът на дачията по снимките отдавна паркира в зелените площи на тротоара пред блока.

Шофьорът дори вдигал скандали на общинските озеленители, че му развалят личното място за паркиране, разказаха свидетели от квартала. В момента там тече облагородяване на пространството.

Служители на ОП „Градини и паркове“ в близките дни изчистиха терена, изравниха го и го подготвиха за нови зелени насаждения, уточни кметът на район „Централен“ Георги Стаменов. По думите му, подобни тарикати, не само нарушават наредбите, но и плют върху труда на хората.

Днес служителите на ОП-то не могат да продължат работата си на терена заради "запазеното паркомясто" на тариката.

Апелираме към всеки да проявява нетърпимост към подобни незаконни действия и хулигански прояви!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. А защо махнаха тротара и къде да ходим сега ние ??? Искам да попитам ! После защо хората се разхождали по врлоалеята , АМИ ЗАЩОТО НЯМА ТРОТОАРИ !

  2. Този доброжелателен комшия беше против да се правят паркоместа и хората изчистиха терена и го подготвиха за градинка,а той спря отгоре,за да се подиграе с труда им…

  3. М@лоумници, не разпространявайте неверна информация. Първо вижте в плана на общината КАКВИ АДЖЕБА са тези площи и тогава пишете клюкарските си статийки.

  4. Полюцията си е на къщи оти човека мое си спира колко си сака там оти това не са зелени площи … мое да питате общината …

    Аз ако съм на човека ще ви съдя за клевета и разпространяване на невярна информация

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина