БългарияВашите писма

Махнаха разделителните платна по Шести септември временно

Какво се случва, питат пловдивчани на редакционната ни поща

Засаждат 500 рози по протежение на участъка по желание на жителите в квартала, показа проверката ни

Пловдивчани от квартала Мараша изпратиха сигнал до редакцията на Под тепето, че от няколко дни липсват ограничителните платна на разделителната ивица на бул.“Шести септември“. Хората изразиха притеснение, че след свалянето на платната е започнало масово пресичане от недобросъвестни пешеходци извън местата за това и искаха да знаят какво се случва.  

Репортерска проверка на Под тепето показа, че разделителните оградни платна по „Шести септември“ в участъка от бул.“Васил Априлов“ до бул.“Руски“ са отстранени временно, заради озеленителни мероприятия. В момента там работят от ОП „Градини и паркове“, служителите отстраняват стари храстови корени. На тяхно място ще бъдат засадени рози. Така по протежение на участъка ще има 500 разноцветни рози, които са по желание на жителите в квартала, поясниха от ОП-то.

След засаждането им до няколко дни оградните пана ще бъдат монтирани отново.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Е да, сега „притеснените“ граждани, ще имат удоволствието да наблюдават шетането на градинари, цистерни с вода и други, които ще заемат едното платно, почти целогодишно! За ужас на шофьорите! Така е и по другите улици, които някой е решил, че всъщност са градини.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина