АктуалноГрадътКриминалеНовиниСъдТемида

Пореден опит да стартира делото „Дебора“

18-годишната обезобразена Дебора Михайлова дойде за поредния опит за старт на делото срещу Георги Георгиев, обвинен в нападение над нея. Той отново беше доведен с белезници в Районен съд Пловдив. 26-годишният мъж е с постоянна мярка „задържане под стража“. Спрямо него са повдигнати три обвинения – за побой, обезобразяване и заплаха за убийство. За престъпленията, за които е обвинен, той може да получи до 10 години затвор. 

Двамата не си казаха нищо, размениха само поглед. Пред журналисти Дебора заяви, че иска справедливост и вече е уморена от проточването на делото.

Припомняме, че в Стара Загора всички магистрати си направиха отвод и отказаха да разглеждат процеса срещу Георги Георгиев. Ето защо делото се гледа в Пловдив.

Вероятно процесът ще протече по общия ред.

Очаквайте подробности!

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

  1. Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:–- https://use.my/sman

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина