ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноНовиниСпортСпортен Пловдив

Страхотно пловдивско дерби и реми – 2:2

Без победител завърши пловдивското дерби Ботев – Локомотив, завършвайки с резултат 2:2. Двубоят бе изключително динамичен и атрактивен, като за пореден път доказа, че именно пловдивският сблъсък е истинското футболно българско дерби. Емоциите както на трибуните, така и на терена бяха огромни, като до последните секунди нямаше яснота как ще завърши двубоят.

Ботев Пловдив поведе с 1:0 с гол на юношата Никола Илиев, който материализира превъзходството, което „канарчетата“ имаха през цялата първа част. До почивката жълто-черните имаха много повече възможности, но стигнаха само до този гол.

След почивката ситуацията се промени тотално, като още от първите секунди Локомотив показа, че няма да се откаже от мача с много добра възможност за изравнителен гол. Въпреки пропуска в 46-ата минута, Локо все пак вкара малко по-късно и изравни за 1:1, но Ботев реагира бързо с нов гол за 2:1. „Смърфовете“ бяха активни до последно и донякъде логично стигнаха до изравнителен гол в продължението на мача след грешка на вратаря на Ботев за 2:2.

Въпреки страхотните положителни емоции както от футбола, така и от футболния празник, имаше и негативни страни. В средата на второто полувреме след хвърлени предмети по терена играта трябваше да бъде за кратко прекъсната, а по тази причина се стигна и до бой в агитката на жълто-черните. Преди мача също имаше сблъсъци между двете агитки, което доведе до пострадали полицаи.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина