ГрадътЗдравеНовиниПУЛС

Пунктът за ваксиниране в Метро ще работи до края на март

На място на бул. „Санкт Петербург“ 135 ще бъдат налични всички видове одобрени от ЕMA ваксини срещу COVID-19. Работното време на пункта ще е от петък до неделя, от 10:00 до 18:00 часа

Метро България в партньорство с Министерство на здравеопазването и РЗИ удължава работата на пунктовете за ваксинация на територията на своите магазини в София, Пловдив, Варна и Бургас до 31 март 2022 г.

Пунктовете в четирите града ще работят до края на месец март 2022 г., както следва:

гр. Пловдив, магазин МЕТРО на бул. „Санкт Петербург“ 135 – от петък до неделя, от 10:00 до 18:00 часа

гр. София, магазин МЕТРО на бул. Цариградско шосе 7-11 км – от петък до неделя, от 10:00 до 18:00 часа

гр. Варна, магазин МЕТРО в район „Вл. Варненчик“, ул. „Атанас Москов“ 2 –от петък до неделя, от 10:00 до 18:00 часа

гр. Бургас, магазин МЕТРО на бул. „Стефан Стамболов“ 103 – от понеделник до неделя от 10:00 до 17:00 часа.

Според капацитета на медицинските екипи във всеки град, е възможно да настъпят малки промени в графика, които ще бъдат съобщавани своевременно на местно ниво. По информация на съответните РЗИ в пунктовете ще бъдат налични всички видове одобрени от Европейската агенция по лекарствата (EMA) ваксини срещу COVID-19.

Това се први с цел разкриване на допълнителни възможности за ваксинация на населението, което ще допринесе за по-лекото преминаване през настоящата четвърта вълна на пандемията и намаляване на нуждата от стриктни мерки. Един от най-тежко засегнатите от ограниченията е ХоРеКа секторът.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Вие изтряскахте ли бе олигофрени.Първо ваксини не се съхраняват в пазарски чанти и палатки,второ всеки знае къде да иде.НЕЗНАМ ЗАЩО Е ТАЗИ МАЛОУМНА МАНИПУЛАЦИЯ ЗА ТОЗИ ТЪП ЕКСПЕРИМЕНТ.НО НЯМА ДА СИ СЛОЖА ТОЗИ БОКЛУК В ТЯЛОТО ДОКАЗА СЕ,ЧЕ НЕ ПОМАГАТ

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина