ГрадътЗдравеНовиниПУЛС

Безплатни консултации с водещ хематолог

Д-р Ант Узай, специалист по хематология и костно-мозъчни трансплантации ще консултира безплатно пациенти в Пловдив на 17 юни с предварително записване на тел. 032/660-192

Д-р Ант Узай, специалист по хематология и костно-мозъчни трансплантации от болници ACIBADEM в Турция, ще проведе безплатни консултации по документи на 17 юни в Пловдив и на 18 юни в София. Д-р Узай има дългогодишен опит в лечението на пациенти с лимфом, миелом, левкемии, включително трансплантацията на костен мозък (стволови клетки). Консултациите са подходящи за пациенти, които се нуждаят от второ медицинско мнение или се интересуват от възможностите за лечение в чужбина.

Хематологията е високоспециализиран клон от медицината. Третира заболявания, произлизащи най-често от костния мозък и имунната система. Най-известните сред тях са лимфом, миелом, левкемии, анемии, както и заболявания свързани със съсирването на кръвта, като хемофилия, тромбоцитопения и др. За съжаление, както в България, така и в Турция и в много други страни по света има дефицит на специалисти по хематология. Поради специфичното естество на тази медицинска специалност, тези нарушения често се диагностицират твърде късно в хода на заболяването.  Консултацията с опитен хематолог е от ключово значение за успешното лечение на заболяванията на кръвта.

Д-р Ант Узай е роден в България и вече повече от 15 години работи в болници Acibadem в Турция. Професионалните му интереси са свързани най-вече с костно-мозъчните трансплантации, които всъщност представляват трансплантация на стволови клетки. Д-р Узай е част от висококвалифициран екип за трансплантация на стволови клетки при възрастни пациенти (над 18 г.), който прилага всички съвременни методи в тази област, включително и такива, които изискват прилагането на техники за клетъчно инженерство. В Acibadem всяка година се извършват около 400 трансплантации на костен мозък.

Консултациите на 17 юни в Пловдив и на 18 юни в София ще се проведат по медицински документи, с предварително записване на тел. 032660192 (Офис Пловдив – д-р Гюрай Ходжев), 028511228 (Офис София) или на мейл адрес [email protected]

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. От опит зная за лечението в Турция и подкрепям мнението на Аятолах хуманен. Там има добри специалисти, като принципът е да си платиш богато, никого не връщат, правят операции на тежко болни хора, често нелечими заболявания. Това е последната надежда на близките им, ако могат да си го позволят. И дотам. След това не се интересуват от съдбата на пациента. Пито–платено. А терминално болните се нуждаят от много грижи и неизбежно се връщат в нашата медицинска система, която си я знаем каква е. Визитата на д–р Узай е рекламна кампания за набиране на пациенти с пари – нищо повече. Просто си търси пазар, както търговците в Одрин.

  2. Това не са консултации ,а измамна схема …хора ,които ужким са водещи специалисти ,алабализми ,измамници и шарлатани играещи си с чувствата на терминално болни или хора готови на всичко за да спасят живота на болното си дете. Ще им погледне документите ,ще изръмжи нещо на турски , а загубените в превода ще получат нова надежда ,че ако съберат 100 000€ ще бъдат излекувани. Още по-гнусно е ,че и вие ставате проводник на този маркетингов ход на няква си болница. Аман ,дано милостивият ви съкрати дните на тази планета!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина